Sherlock Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie, kto ostatnio na spocie miał Vaga ? Musze w końcu zrobić tą zmieniarkę. Ps. ktoś używa Tapatalk ? Jak tak to proszę o instrukcje , jak wklepać to forum żeby go Tapa znalazł.[/QUO W tapatalk jest taka opcja jak szukaj. Tam wpisz a4-klub.pl . Wybierz zaloguj i ma śmigać
elmo814 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 vaga mam i ja gorzki , kolor musi wyjsc taki jak na zdjeciach od Macka , ewentualnie jak ma pezex w sowim watku , mysle tez jeszcze nacz czarnym połyskiem - piano black:decayed:
DarkMind Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Fele się robią, proste były, to zmienie kolorek, proszkowo i bedzie git:-) Tapatalk
elmo814 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Gdzie robisz Radku w tym garazu czy cos innego wykminiłes?
Micza123 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Zainstalowane mam, po wpisaniu nie widzi forum... jakies czary.
edekxp Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Czasem kilka razy trzeba wyszukać Wysłane za pomocą Tapatalk
dio Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Wpisz "audi a4" czy coś Ci wtedy wyszuka. Powinno być kilka stron, nie tylko nasza.
DarkMind Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Zawiozłem do ryk, chlopaki proszkowo pomalują pod kolor hm przydymiony chrom, plus malowanie dekielków, brzmi ciekawie. Mają sporo felg audi, nawet porshe, więc i swoje zostawiłem u nich. Tapatalk
Sherlock Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 vaga mam i ja gorzki , kolor musi wyjsc taki jak na zdjeciach od Macka , ewentualnie jak ma pezex w sowim watku , mysle tez jeszcze nacz czarnym połyskiem - piano black:decayed: masz foty jak wygląda na aucie ,black piano ?
elmo814 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 tu masz foto w a8,ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a i kolega paput ma u siebie oklejone ja na 90% pomaluje tylko teraz jeszcze kolor:P
Sherlock Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 90% to nie jesteś zdecydowany czy w ogóle będziesz malował. Ja sobie ubzdurałem szczotkowane aluminium i póki co się tego trzymam. Przyszła mi ta folia na kratki , tylko trochę kurde ciemna chce założyć dzienne , tu dopiero jest dylemat .
PARAF Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 90% to nie jesteś zdecydowany czy w ogóle będziesz malował. Ja sobie ubzdurałem szczotkowane aluminium i póki co się tego trzymam. Przyszła mi ta folia na kratki , tylko trochę kurde ciemna chce założyć dzienne , tu dopiero jest dylemat . Dzienne?! ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Sherlock Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 o już Paraf na nie zaproponowałbyś coś Panie Macieju , o tu od razu na nie .
elmo814 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 gorzki , zamowimy u kogiela dzienne sd-2 na module z długich 25%-30% swiecenia do tego wsadzi sie ledy smd bedzie lalunia malował bede na bank tylko czy czerwony czy czarny nie wiem
PARAF Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Dzienne do modeli B5 i B6 to nieporozumienie. Oklejanie ładnych dekorów też osłabia mi system... Więc jak tu sie nie odezwać, skoro koledzy chcą (z premedytacją) popełniać błędy...? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
chudineze Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Dzienne do modeli B5 i B6 to nieporozumienie. Oklejanie ładnych dekorów też osłabia mi system...Więc jak tu sie nie odezwać, skoro koledzy chcą (z premedytacją) popełniać błędy...? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Ty już gazu za chiny ludowe nie chciałeś zakładać
DarkMind Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 ja miałem u siebie dzienne w b5 i mi się podobało - innym nie musiało, ja je lubiłem, tylko nie jakieś popierdółki tylko fajne światełka philipsa. jak ja u siebie dzienne założyłem, to jeszcze w zamościu niewiele osób je miało, to mi co chwile ludzie machali, żebym światła mijania włączył
Sherlock Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 ZESTAW LED H11/H8 7.5W + automat + wtyczki h11/h8 (3028183913) - motoAllegro ja myśle o takim czymś .
PARAF Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Dzienne do modeli B5 i B6 to nieporozumienie. Oklejanie ładnych dekorów też osłabia mi system...Więc jak tu sie nie odezwać, skoro koledzy chcą (z premedytacją) popełniać błędy...? ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Ty już gazu za chiny ludowe nie chciałeś zakładać I nadal nie jestem przekonany go LPG, ale przy obecnych cenach paliw i km jakie trzepie co miesiąc, wręcz musiałem założyć "nitro"... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
DarkMind Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 gdybym nie miał dziennych fabrycznie, to też bym sobie zakładał philipsy, ledowe mi się bardzo podobają
Rekomendowane odpowiedzi