chudineze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To ja wiem. Tylko skąd On wie że coś tam prawie mam. Skoro ja tego nie wiem. Tego to ja nie wiem kto co nie usłyszał jak się dogadywaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To ja wiem. Tylko skąd On wie że coś tam prawie mam. Skoro ja tego nie wiem. Tego to ja nie wiem kto co nie usłyszał jak się dogadywaliście w sumie dzisiaj to ja mało wiem. czyt. te polskie piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dobrze gada ze uszczelke prawie masz, ale kupcie razem sobie gumy TY i Marek w kolanku masz spora dziurke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja już mam KOLANO (UKŁAD DOLOTOWY) C. CIĘŻKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dobrze gada ze uszczelke prawie masz, ale kupcie razem sobie gumy TY i Marek w kolanku masz spora dziurke:) ja wale bez gumy:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Maru z tego co ja tam widzialem to jest krotkie ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- mniej wiecej, RURA WĄŻ PRZEWOD DOLOT DO TURBINY VW T4 2.5 TDI (3146701340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Maru z tego co ja tam widzialem to jest krotkie---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- mniej wiecej, RURA WĄŻ PRZEWOD DOLOT DO TURBINY VW T4 2.5 TDI (3146701340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Spoko jak za długa to się opierdoli siekierą na wymiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec39 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A jak turbo nie wstaje z rana działa wieczorem leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 czy mi się zdaje czy Wodzu już opon nie sprzedaję , bo ni groma nie mogę znaleźć ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jakie opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jakie opony? letnie zimowe. Było ogłoszenie u nas na lubelskim forum, później przeniesione do komercyjnych ogłoszeń , 3 dni temu zamawiałem a teraz już nie ma tego ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Może było bez ceny i w koszu wylądowało lub kolo miał za malo postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 HUGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 rozmawiałem z Hugo jakiś czas temu o oponach, to pisał, że zajmuje się jakimś innym projektem i narazie nie ma czasu na to - może dlatego temat zniknął. jakiś czas temu był chłopaczek na forum co handlował oponkami w dobrych cenach ale też zniknał, podobno nie chciał dalej z forum współpracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Taka sytuacja... Ja kupiłem kpl. gum na oponeo.pl. Następnego dnia po "kliknieciu" opony miałem już w garażu a godzinę później na aucie. Szkoda tylko, że Oponeo.pl teraz z dnia na dzień podnosi ceny swoich gum - co prawda nieznacznie, ale jednak (co 2-3 dni o kilka zeta za sztuke)... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja się zastanawiałem gdzie kupić, zwłaszcza, że na forum już nikt nie handlował. kupiłem (po waszych namowach:P) continentale, na opona.pl - dużo pozytywnych opinii i zadowolony byłem z usługi moje conti od tego czasu u nich podrożały o 17zł/szt PARAF widziałem, Cię dziś chyba skręcającego przy hetmanie w stronę 3lo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a ja Cie Radku widzialem na obwodnicy 4 szyby opuszczone lansik na drlach , furmanka zacnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Hahaha Koledzy chcieli się przejechać :-D ;-) Ale miło było, przypomniały mi się czasy liceum;-) A drlki właśnie niedawno robiłem, zmiana żarówek na ledowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 PARAF widziałem, Cię dziś chyba skręcającego przy hetmanie w stronę 3lo ---------- Post dopisany 28-04-2013 at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2013 at 23:47 ---------- komplet Conti SportContact2 205/55 R16 Zamość ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 było jest ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- obecnie sie wygrzewaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi