PARAF Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 wtf, letarg zimowy -tu na szkółce jak mawiał klasyk - "trzeba być twardym a nie miętkim" - dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Siema Elmo wziąłem tego twojego magika od mixokreta jutro lejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Siema Elmo wziąłem tego twojego magika od mixokreta jutro lejemy a kiedy oblewamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Siema Elmo wziąłem tego twojego magika od mixokreta jutro lejemy a kiedy oblewamy jak kupisz naftę... ...w końcu pępkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Siema Elmo wziąłem tego twojego magika od mixokreta jutro lejemy a kiedy oblewamy jak kupisz naftę... ...w końcu pępkowe ta yhy żebyś Ty jeszcze przyszedł ---------- Post dopisany 12-09-2013 at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany 11-09-2013 at 22:08 ---------- Oddam za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 trzeba zrobic cos wspolenego , pepkowe, parapetówe i inne , chetni niech sie dopisujea :D:, no jasne ze DAMY RADE A skad inne przypuszczenia chociarz nie powiem kryzys był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Co wy pijecie na tej szkółce? Dobrze że Marka nie ma, bo by Ci poprawiał te literówki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 A kiedy Marek powraca, wie ktoś? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 A kiedy Marek powraca, wie ktoś?Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Tego najstarsi górale nie wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Robi któryś z was ligi może? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Pisz do marka na tel. A co ci dokładnie trzeba sprawdzić? Bo może da sie za flaszeczke załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Nie wiem co, jakby turbo słabo dmuchalo Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Możemy jutro podjechać do zawady , to Ci gosciu sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 mogę jutro podjechać do Zamościa co za "Gościu" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Po do zam jakgosciu w zawadzie. Mechanior. ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ---------- To jak bo ja nie mam za bardzo czasu. Ale jutro rano możemy podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Który mechanik w Zawadzie? Bo tu dobrego nie ma? Marcin? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Tak marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 oj dzięki :-P zmieniał mi co prawda termostat i tyle :-P reszty dotknąć nie dam ;D nie pytaj dlaczego jest sąsiadem moich Teściów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Jak chcesz. Akurat kompy ma spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ile bierze za logi? w sumie sam mogę do niego podskoczyć niby się znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi