chudineze Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Wstawiam zaległe foty że spota [emoji2] Edytowane 23 Listopada 2014 przez chudineze
PARAF Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 to chyba był ostatni "pod chmurką" w tym roku... ...no chyba, że sekcja quattro (po odpowiedniej ilości opadach śniegu) zdecyduje się na spoci "open air"
elmo814 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 panie parafianie daj boze zeby było open air na sniegu
Fido Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Pozdro ze Szwajcarii Góra Santi 2502 m.n.p.m. Byłem na szczycie, widoki za***iste.
chudineze Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Można tam autem wjechać, czy kolejka linowa? Widok elegancki.
Fido Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Kolejka linowa. Ta górka wyższa od naszych Rys o 3 metry.
PARAF Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 panie parafianie daj boze zeby było open air na sniegu Co tu tak cicho...?!
PARAF Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 A w LC już przećwiczyłem pierwsze zacięcie z ręcznego i następnie podwójną kontrę oraz "typowy" dla Q start na śliskiej powierzchni... Ludzie z miasta kredy i cementu zawsze zimę otrzymują wcześniej.
chudineze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 hehe no ja tylko z myjni jak wyjeżdżałem dałem pograć na 4 fajerki moim gumom
PARAF Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 hehe no ja tylko z myjni jak wyjeżdżałem dałem pograć na 4 fajerki moim gumom To już wiesz ile zimowej radochy przegapiłeś nie kupując wcześniej quattro...
blachy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 A jak to jest z quattro i podcinaniem recznym? Bezwglednie z wcisnietym sprzeglem? Nie chcialbym czegos popsuc a czasami bez podcinki recznym ciezko byloby polatac po sniegu.
PARAF Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) A jak to jest z quattro i podcinaniem recznym? Bezwglednie z wcisnietym sprzeglem? Nie chcialbym czegos popsuc a czasami bez podcinki recznym ciezko byloby polatac po sniegu. quattro-początkujący chłopaku, jak zorganizujemy winter open air spot, to ci wszystko pokażę/wyjaśnię PPDSTAWA TO: NIGDY, ale to nigdy jednocześnie w Q nie dajesz gazu na zaciągniętym ręcznym. TO NIE OŚKA!!! rozpędzasz lekko auto, wciskasz sprzęgło, ster lekko w jedną ze stron i ZACIĘCIE ręcznym... spuszczasz ręczny, ...i kładziesz cegłówkę na pedał gazu całe sterowanie, to zabawa TYLKO kierownicą i gazem, ręcznego używasz w ostateczności Edytowane 5 Grudnia 2014 przez PARAF
blachy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Naucze sie, spokojnie. I z fwd sie przesiadlem, to fakt.
chudineze Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) a kto tu się załapał na foto A to wszystko stąd -> http://zamosc.naszemiasto.pl/artykul/mikolajki-na-rynku-wielkim-w-zamosciu-fotogaleria,2664690,gal,t,id,tm.html Edytowane 8 Grudnia 2014 przez chudineze
Fido Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Widzę że i mój klub się licznie zjawił na rynku. Ja zmarzluch jestem i przy tej temperaturze na motocykl bym nie wsiadł.
PARAF Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ciach bajera! Śniegu doyebało. Motocykle pochowano do garaży. Czas cztetonapędówke sie zaczął. Że człowiek tyle miesięcy musi czekać...
Rekomendowane odpowiedzi