rafi10612 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 1.5 tony koksu:D A tak na serio. To trzeba mi podjechac do miejscowosci Jacnia. Takze jakby ktos byl z bliska to prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Pisz konkretnie o co biega części Ci trzeba od tego handlarza z Jacni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Trzeba mi jedna sprawe zalatwic. Szczegoly wolalbym z osoba ktora moglaby podjechac do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Napisz mi na PW co chcesz, ale jak coś to dopiero we wtorek będę miał czas chyba, że ktoś inny będzie szybszy to niech się tu zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jesli nikt sie nie zglosi wczesniej to napewno sie do ciebie odezwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 ciezki temat z kolesiem, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Taka sytuacja ,trasa Zamość-Kazimierz D. prędkość max 120 (deszcz) 3 osoby na pokładzie i 6,6 l/100 Edytowane 18 Października 2015 przez pabloooo85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wymieniłeś filterki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Wymienilem , poprawa jest nie szarpie na zimnym ale góra jeszcze jakas slaba albo mi sie wydaje .Rozglądam sie powoli za parownikiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 pali mniej bo ma lzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 pali mniej bo ma lzej Dokładnie hehehe Zamontowałeś tego icka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 narazie to zdemontowane zderzaki i błotniki ; we wtorek zaczynam urlop wiec moze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 ciezki temat z kolesiem, powodzeniaTemat czesciowo rozwiazany ale ogolnie nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 ciezki temat z kolesiem, powodzeniaTemat czesciowo rozwiazany ale ogolnie nie polecamMi gościu od 2 tygodniu rozbiera silnik który wymieniłem. . Trzeba mi tylko zrobić diagnozę i papierek na którym będzie napisane co dokładnie się zepsuło. . I już 2 tydzień czekam... ehhh szkoda słów na goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Podobnie bylo u mnie. Nie slowny gosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Patrz mu na ręce i czy wszystkie części masz Mogę potwierdzić na swoim przykładzie Krętacz, nie zna się na robocie Wymieniałem u niego silnik - nieustawione pompowtryski (poprawiał Pera), moja dwumasa siadła, to miał wrzucić z tego samego silnika, po 2 latach jak zmieniałem się okazało że wrzucona z awx-a, przy montażu właściwej mało skrzyni nie rozjebało, bo zaje**ł dystans między skrzynią a silnikiem (ogólnie dwumas z awx-a niższy i ciężko biegi wchodziły). Oczywiście nie jego wina, skrzynię skleiłem, a na pytanie o dystans odpowiedział "a po Ci była potrzebna"... Mi się ciśnie tylko jedno słowo A na marginesie dystans to bardzo chodliwa rzecz - potrzebny przy zmianie z automatu na manual. Bierz rachunek Edytowane 21 Października 2015 przez Rotmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jak mogę sprawdzić czy wsadził mi silnik o oznaczeniu BKN znajdę gdzieś jakiś kod na silniku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 tak bedzie oznaczenie wybite na głowicy , w zasadzie to to w V pomiedzy głowicami szukaj takiego płaskiego pola , jak nie bedzie miedzy głwami to na boku bloku od strony kolektora tyle warsztatów i silnikow ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 tak bedzie oznaczenie wybite na głowicy , w zasadzie to to w V pomiedzy głowicami szukaj takiego płaskiego pola , jak nie bedzie miedzy głwami to na boku bloku od strony kolektora tyle warsztatów i silnikow ....... Dzięki jak będę miał chwilę to sprawdzę. . Mam nadzieję że znajdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi