kmr91 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie widzialem że to już dzisiaj 2 niedziela. .:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 no nie mow ze do 2 ciezko policzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dodam resztę jutro bo coś z internetem mam nie w tamburyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Widzę, że frekwencja dopisała i pogoda też była elegancka Mnie nie było, bo się studentem zachciało zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 nowy kolega dołaczył do nas sedanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 nowy kolega dołaczył do nas sedanem [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Który to tam dzisiaj stał na granicznej i mi wjazd zablokował?? . Hehe ) tak przy okazji panowie bardzo pilne trzeba mi gumę gorna pod sprezyne od amortyzatora. Myślę że zaudi b6 podejdzie do b7.. Bardzo pilne pisać! !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 kmr poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Który to tam dzisiaj stał na granicznej i mi wjazd zablokował?? . Hehe ) tak przy okazji panowie bardzo pilne trzeba mi gumę gorna pod sprezyne od amortyzatora. Myślę że zaudi b6 podejdzie do b7.. Bardzo pilne pisać! !) Jak to było koło wypożyczalni elektronarzędzi to byłem ja hehe ale swoją audiczką chyba nie jechałeś bo nie poznałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Który to tam dzisiaj stał na granicznej i mi wjazd zablokował?? . Hehe ) tak przy okazji panowie bardzo pilne trzeba mi gumę gorna pod sprezyne od amortyzatora. Myślę że zaudi b6 podejdzie do b7.. Bardzo pilne pisać! !)Jak to było koło wypożyczalni elektronarzędzi to byłem ja hehe ale swoją audiczką chyba nie jechałeś bo nie poznałem.No to tam było. . a ja jechałem niezawodnym golfem 2 tam do mechanika bo tlumik w audi sobie zmieniałem. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 pogoda pod Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Twój avatar dobrze to zobrazowuje I już wiadomo czemu delikwenta nie ma na naszych spotach jednym słowem zdrajca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Proszę mnie łaskawie... ...w d*pę pocałować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przyjedzcie na spota, dajcie sobie po razie i bedzie spokój . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak ktoś jeszcze mi się wsadzi w mój wątek z jakimiś zaczepkami to polecą ostrzeżenia. Jak nie umiecie czytać to idźcie jeszcze raz do szkoły. To jest moje podwórko i co ja tu wypisuje to załatwiam w swoim gronie i nie potrzebuję ogólnych podżegaczy. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Chudy czemu nie widzę przy Twoim nicku ostrzeżenia? Nie doszło zgłoszenie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) zielone pajacyki sobie nie daja ostrzezen. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: i ciekawe po co przesiaduja na battalionie :grin: Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Magicbattle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi