fanato124 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktoś planuje dzisiaj przyjechać? Nie było za dużej frekwencji na zlocie, czekałem jakieś pół godzinki ale nikt się nie zjawił Pewnie dlatego, że są wakacje ale tradycyjnie zrobiłem zdjęcie:) Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez fanato124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 No można to tak tłumaczyć, że wakacje zobaczymy co będzie w kolejnych miesiącach w sumie sam dopiero wróciłem z urlopu. Coś ciasno było na parkingu, że zdjęcie robiłeś na obrzeżach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanato124 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Na starówce jakiś koncert był czy coś, więc parking cały zastawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 będzie tylko gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 oho wróżbita się znalazł z drugiej strony jak już masz 1.5tyś postów na forum passata to pewnie tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja niestety za granica dopiero listopad powrot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Więc czekamy na powrót. Autko już ogarnięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Yo, ma ktoś z was prawy tylny zacisk a4/a6 quattro? Albo może wiecie gdzie taki dostanę, potrzebny na wczoraj. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Więc czekamy na powrót. Autko już ogarnięte?Chyba tak ale niestety bede zmuszony sprzedac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A co potem w planie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie mam pojecia.. codziennie cos innego mi wpada w oko.. golf 6 gti mi wpadl w oko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 To poczytaj tu jak jeszcze tam nie zawitałeś na co zwrócić uwagę przy ewentualnym kupnie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/283976-siemianowy-golfik-gti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No wlasnie przeczytalem.. to juz nie wiem na co tu by mozna zmienic. W audi silnik padl w tym golfie silnin skrzynia padla.. to co tu mozna kupic.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No właśnie teraz z nowszymi modelami jest jakaś masakra. Ja też coś myślałem na zmianą, ale nic tu nie widzę, aby coś było warte uwagi chyba, że nowy, ale nie na moim budżecie . Tak więc zostaje stare autko narazie wszystko wyprostowanie i lata i narazie tak zostanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 c4 2.8 Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 kupiłeś? Dla chętnych przypominam jutro spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaq92 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja się wybieram , a jak tam reszta ? Daro ,elmo itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 No to przynajmniej parę osób będzie, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi