chudineze Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To może Michał niech zamawia, bo u kogoś jak będzie brał to nie wiem kiedy odbierze. Ode mnie mundur kupuje 1,5 miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Maru wdepne niebawem, a ramke mam 1 sztuke, obecnie mam troszke utrudnione przemieszczanie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Jutro spocik wakacje się skończyły może się większa ekipa zbierze. Pogoda też ma dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Spocik był może frekwencja nie za duża, ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Siema , pytanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Spot??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 No dzisiaj jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Kretowisko czy chmura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Był ktoś?, bo ja pracuję i dopiero dorwałem się neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Spot się odbył w kretowisku szkoda, że frekwencja zerowa, gościnnie wpadł mój sąsiad swoją nową S3 podczas jazdy testowej po mieście, dołączył do nas kolega z czarnej B6 i zajechał na spot. Zdjęcia z wydarzenia niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ładny statek zawinął na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grand116 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam Zamość i okolice może kiedyś się też pojawie na mołym spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Chyba dziś nikogo nie było na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 I się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 no teraz to się pewnie odpycha:), niech służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdIdamian Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 A jednak ktoś był i coraz nowsze furmanki zajeżdżają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 W dniu 12.11.2017 o 20:21, chudineze napisał: I się pochwalę Ładny wynik, trochę niutków przybyło coś jeszcze dlubałeś czy tylko soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi