PARAF Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 szukaj z laguny na szrotach sa tansze, za jedną przetwornicą nie będę jeździł po szrotach szkoda paliwa
wojci Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 ale Paraf ma jakieś badziewiaki założone a nie oryginalny zestaw. co do wojewódzkiego to ja jeszcze nie wiem, bo jestem właśnie w trakcie zmiany pracy i jadę od 8 na 2 tygodniowe szkolenie do Wrocka i nie wiem jak będzie chociaż chętnie bym się wybrał
chudineze Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Kupił na odpuście i teraz mu szkoda paliwa żeby coś lepszego wybrać wojci a co poprzednia praca była beee czy teraz będziesz miał lepiej płatną i się przeniosłeś?
PARAF Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 ale Paraf ma jakieś badziewiaki założone a nie oryginalny zestaw. ale moje nie dawały du*y na deszczu czy po umyciu auta Kupił na odpuście i teraz mu szkoda paliwa żeby coś lepszego wybrać nie na odpuście tylko na stadionie od wietnamców, a szkoda to mi czasu na szukanie jakiejś błahostki... są ważniejsze sprawy
chudineze Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 No tak wyjechałeś i w Pruszkowie gaz wypierdoliło
elmo814 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 ...a szkoda to mi czasu na szukanie jakiejś błahostki... to po Ci wogole światla , badz twardziel smigaj bez
PARAF Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 No tak wyjechałeś i w Pruszkowie gaz wypierdoliło nie ma śmiechu, mój dobry kumpel tam mieszka i nie odbiera telefonu... [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 23:26_________________________________________________ ...a szkoda to mi czasu na szukanie jakiejś błahostki... to po Ci wogole światla , badz twardziel smigaj bez jest weekend to możesz polatać sobie po szrotach i czegoś mi poszukać... jak trafisz to dzwoń. :polew:
wojci Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 no fakt moje sie troche chrzanily ale juz od dlugiego czasu temat opanowany. co do pracy to szef nie chcial dac tyle co chcialem i znalazla sie firma ktora chciala zaplacic wiecej no robota w miescie na miejscu bez dojazdow po 50 km dziennie
elmo814 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 wojci gratki i powodznia paraf ) jest powiedzenie "umiesz liczyc licz na siebie moje szczescie innych jebie: , sobote mam zajeta ale w niedziele po sumie , zakasam rekawy :D:d :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
PARAF Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 szef nie chcial dac tyle co chcialem i znalazla sie firma ktora chciala zaplacic wiecej ...i kto ci w to uwierzy... paraf ) jest powiedzenie "umiesz liczyc licz na siebie moje szczescie innych jebie: tak wiem, twoja żona mi mówiła, że też musi zacząć tak postępować...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
chudineze Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wczoraj o 18.30 koło Hetmana zauważony cwaniak z pod warszawskiej wsi z wietnamskimi HID-ami i ślepy jak ch.j ale to pewnie przez te okulary przeciwsłoneczne z chin
PARAF Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Oooo! Złotówa znowu na dorobku... tzn. na postoju... pod warszawskiej wsi to nie wieś - to wiocha :gwizdanie: z wietnamskimi HID-ami sam jesteś ślepy, bo ot nie HID'y tylko czysty wolfram H7 ślepy jak ch.j współczuję twojemu ch*jowi... okulary przeciwsłoneczne z chin MADE IN BULGARIA BTW: Tym razem za cicho trąbiłeś... :polew: :polew: BTW: zielony a wątki pomylił...
chudineze Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 pod warszawskiej wsi to nie wieś - to wiocha :gwizdanie: hmm nie wiedziałem z wietnamskimi HID-ami sam jesteś ślepy, bo ot nie HID'y tylko czysty wolfram H7 Mogłem się pomylić, bo świecą jak "H7 xenon" z biedronki :gwizdanie: ślepy jak ch.j współczuję twojemu ch*jowi... Ja Twojemu też, że ma oczy i patrzy gdzie go wpychasz okulary przeciwsłoneczne z chin MADE IN BULGARIA BTW: Tym razem za cicho trąbiłeś... :polew: :polew: BTW: zielony a wątki pomylił... Nie trąbiłem wogóle chciałem zobaczyć czy zauważysz, bo stałem ostatni na zatoczce autobusowej no ale przecież masz okular made in bulgaria i one mają przenikalność światła tylko na wprost I nie pomyliłem wątków, a napisałem tu specjalnie żeby coś się tu działo, a po drugie więcej tu ludzików od nas zagląda
PARAF Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 pod warszawskiej wsi to nie wieś - to wiocha :gwizdanie: hmm nie wiedziałem to już wiesz.... z wietnamskimi HID-ami sam jesteś ślepy, bo ot nie HID'y tylko czysty wolfram H7 Mogłem się pomylić, bo świecą jak "H7 xenon" z biedronki :gwizdanie: NO COMMENT - zostałem porażony poziomem twojej elokwencji ślepy jak ch.j współczuję twojemu ch*jowi... Ja Twojemu też, że ma oczy i patrzy gdzie go wpychasz Skoro tak piszesz to oznacza, że pchasz w "byle otwór"...? Ja swojego na loterii nie wygrałem (co oznacza, że w przeciwieństwie do Ciebie nie pcham tam gdzie ty) a skoro tak, to lubię sobie popatrzeć [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 20:43_________________________________________________ więcej tu ludzików od nas zagląda Taaaaaaa...... to widać... Gdybym zaglądał tylko i wyłącznie na wątek stołeczny, to już całkiem zamojski by leżał. A Ty przyjacielu nie miałbyś nawet do kogo tu napisać. Szkoda tylko, że tak szanowana persona na forum próbuje szyderą rozwinąć kolejną stronę swojego topic'u Oryginalny sposób na nabijanie frekwencji...
chudineze Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ....to lubię sobie popatrzeć :naughty To w końcu się zdecyduj kto jest ślepy Ty czy on
PARAF Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ....to lubię sobie popatrzeć :naughty To w końcu się zdecyduj kto jest ślepy Ty czy on no Ty oczywiście... BTW: Dlaczego nie zmieniłeś swoich danych publicznych...? Imię: Marek Model: NYSA Silnik: TDI po Rogalu
chudineze Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Bo nysa jest do zarabiania i podróży, a A4 jest kultowa :gwizdanie: jeszcze masz jakieś syy I zaraz zgłoszę do admina, że masz nie regulaminowy avatar
PARAF Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 I zaraz zgłoszę do admina, że masz nie regulaminowy avatar :polew: Spadłem z fotela....[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 22:10_________________________________________________ Gdzie, u kogo i mniej/więcej za ile najlepiej w LZ kupić i wymienić tarcze i klocki TYŁ...?
chudineze Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Z Twoimi wymaganiami nie ma tu takiego zakładu i sklepu jedź do swojej wiochy tam będzie lepiej
Rekomendowane odpowiedzi