Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jest czy nie ma alarmu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Mam pytanie czy jest możliwość zeby w mojej A4 nie było ori alarmu??

Sprawdzałem juz na kilka sposobów

- próba otwarcia drzwi przez otwarte okno,

- zaknięcie drzwi pilotem a otwarcie kluczykiem,

- niedomknięcie drzwi i zamknięcie samochodu.

Jak to jest w waszych A4 koledzy?? Mój car jest zakupiony od Włoskiej policji to moze nie chcieli alarmu bo kto policji kradnie samochód :polew:

Opublikowano

Oczywiście, że może nie być alarmu.

Poszukaj przycisków od alarmu dezaktywujących czujki (wnęka półki w drzwiach kierowcy lub środkowy słupek przy kierowcy).

Opublikowano
  • Autor

W A6 mam ten przycisk deaktywacji na słupku a tu ani na słupku ani na drzwiach :chytry: Czyli wychodzi ze nie ma, zeby na tym audi szczędziło :shocked:

To w takim razie po co jest ta mrugająca dioda na drzwiach kierowcy? Tak dla bajeru :wink4:

Opublikowano

a ja myslalem,ze alarm w b6 to standart...

Opublikowano

ja też myślałem że w B6 i B7 to standart :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No ja tez byłem tego pewien bo skoro w Golfach IV to standart to dlaczego nie w A$ :shocked:

No i po co ta dioda w drzwiach tak dla odstraszenia ludzi :polew:

Opublikowano

No ja tez byłem tego pewien bo skoro w Golfach IV to standart to dlaczego nie w A$ :shocked:

no to mylisz sie kolego ze w golfach 4 alarm to standart!

przynajmniej w moim golfie kupionym w salonie w PL alarmu w standardzie nie było a byla to wersja tzw wypasiona Q

pozdr.

Opublikowano

Dioda w drzwiach jedynie sygnalizuje zamknięcie samochodu

Opublikowano

Nie ma tego w standardzie.

Opublikowano

ja mam b6 ojciec ma b7 i ani tu ani tu nie ma alarmu.

Opublikowano
  • Autor

no to mylisz sie kolego ze w golfach 4 alarm to standart!

przynajmniej w moim golfie kupionym w salonie w PL alarmu w standardzie nie było a byla to wersja tzw wypasiona Q

pozdr.

Ja nie miałem zadnej wersji wypasionej Q, co prawda klimatronic, szyby elktr i jeszcze inne pierdy, no i alarm był oczywiście :> a w A4 brak :no: tak jak mi brak słow na to :thumbdown:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie alarmu NIET - sam zakladalem. Z tego co mowili znajomi - wiekszosc aut z Niemiec nie ma alarmow - bo i po co - tam nie kradna bo kazdego stac...

tu przytocze anegdote - brata stanal swoim Passatem pod jakims ALDI w Niemczech i tak jak to Polak - wyciaga radio, zaklada blokade, alarm uzbraja... patrzy - obok stoi merc cabrio - na siedzeniu saszetka z dokumentami, auto otwarte.. inna babka wysiada z BMW i nie zamyka - :kox: Podrapal sie po glowie i stwierdzil ze ma tam najgorszy "wózek" i chyba nie warto zabezpieczac... dlatego w standardzie nie montuja alarmow ;-)

Opublikowano

tu przytocze anegdote - brata stanal swoim Passatem pod jakims ALDI w Niemczech i tak jak to Polak - wyciaga radio, zaklada blokade, alarm uzbraja... patrzy - obok stoi merc cabrio - na siedzeniu saszetka z dokumentami, auto otwarte.. inna babka wysiada z BMW i nie zamyka - :kox: Podrapal sie po glowie i stwierdzil ze ma tam najgorszy "wózek" i chyba nie warto zabezpieczac... dlatego w standardzie nie montuja alarmow ;-)

ja perdyle jak on musiał się czuć :polew: :polew:

Opublikowano

U mnie alarmu NIET - sam zakladalem. Z tego co mowili znajomi - wiekszosc aut z Niemiec nie ma alarmow - bo i po co - tam nie kradna bo kazdego stac...

Taaa a świstak siedzi za sreberka :decayed:

Opublikowano

...niemcy???jakos nie wierze,to byla jakas prowokacja... :decayed: