bero Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, ostatnio podpatrzyłem u znajomego w nowym focusie że ma podgrzewanie przedniej szyby (podobnie jak na tylniej takie paski co grzeja na szybke zeby sie odmrazala i odparowywała to on ma również na przedniej szybie).. da rade coś takiego zrobić w a4 b5??
Wihajster Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, ostatnio podpatrzyłem u znajomego w nowym focusie że ma podgrzewanie przedniej szyby (podobnie jak na tylniej takie paski co grzeja na szybke zeby sie odmrazala i odparowywała to on ma również na przedniej szybie).. da rade coś takiego zrobić w a4 b5?? ale masz pomysły
wustyle Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 no wlasnie, po co Ci to? (zauwazylem ze kierowcy z LPG maja szczegolnie ulanska fantazje)
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Pewnie, że się da.. Musiałbyś znaleźć podgrzewaną przednią szybę do Audi i dorezać sobie resztę.. Od razu nasuwają się dwa pytania: 1) Skąd wziąć taką szybę ? 2) Po co przeznaczać na to czas i środki ? Można sobie zadać jeszcze kilka pytań Ile razy rocznie skrobię przednią szybę ? Ile czasu zajmuje podgrzanie przedniej szyby do roztopienia szronu/lodu, a ile ew. oskrobanie ? Klima/nawiewy i tak w zimie się włącza co by w tyłek było ciepło, a przy tej okazji szyba nam się odmraża i odparowuje - więc czy jest sens ?
bero Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 zauwazylem ze kierowcy z LPG maja szczegolnie ulanska fantazje co ma piernik do wiatraka:) ciekaw byłem, generalnie fajna sprawa.. fakt często się tej szyby nie skrobie:) więc odpuszczam temat
Cristoforo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 jak załaczysz ogrzewanie przedniej szyby to tylna nie bedzie grzać wiec bedziesz musiał poczekać jak sie przednia rozgrzeje Ty bedziesz sie bawił w rozgrzewanie farelki na szybie a ja juz bede juz w pracy oczywiscie to taki żarcik przednia grzana jest cholernie kosztowna a szybko mozna ja rozwalic a pozniej bedziesz musiał szukac kolejnej podgrzewana jest minimalnie słabsza
Rekomendowane odpowiedzi