Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Pilot nie działa nawet po wymianie baterii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wymieniłem dzis baterie w pilocie do mojej audi i choc kontrolka na pilocie swieci gdy nacisne przycisk to nie działa przy samochodzie..Nic nie reaguje.Dlaczego???

Opublikowano

a jakiego masz pilota???? czy wczesniej działał????

Opublikowano

ja to audi kupiłem 3 tyg temu sprowadzone z włoch.W komplecie mam trzy kluczyki duże i jeden taki mały nie wiem nawet do czego i dwa piloty takie dosyc duze nie wiem jakiej firmy bo nie pisze ale są na nich 2 przyciski jeden on/off a drugi panic. Próbowałęm je kodowac wg instrukcji ale nic z tego. Nawet ta kontrolka czerwona nie swieci jak zamykam drzwi.

Opublikowano

Przyjedź do mnie, jeśli się da w ogóle, to spróbujemy dopasować do centralnego zamka, żeby to działało.

Aha, jeśli masz piloty osobno, a nie zintegrowane z kluczykiem, to nic nie poradzisz raczej.

Jeśli piloty masz zintegrowane z kluczykiem to masz piloty na USA i też nie poradzi.

Najlepiej wrzuć fotki zestawu kluczy, czy też pilotów.

Opublikowano

według mnie kluczyk sie rozkodował... mój kolega miał dokłądnie to samo w passacie i pojechał na serwis zrobili mu to w dosłownie 5 minut i za minimalną kwote

Opublikowano

Kolega chyba nie ma ori "scyzoryka" tylko jakieś dokłatki i tego zie raczej nie da zakodować sposobem jeden kluczyk w stacyjce a drugi w zamku drzwi.

Zrób fotki jak wygładaja te kluczyki.

Opublikowano

a no fakt bo u mnie w scyzoryku niema zadnych kontrolek i swiecidełek :tongue4: przeslij zdjecia to łatwiej bedzie cos powiedziec. A ja mam problem z immo :( i tez niewiem co zrobic...