marhiw Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Wymieniłem dzis baterie w pilocie do mojej audi i choc kontrolka na pilocie swieci gdy nacisne przycisk to nie działa przy samochodzie..Nic nie reaguje.Dlaczego???
ozi_wells Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 a jakiego masz pilota???? czy wczesniej działał????
marhiw Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja to audi kupiłem 3 tyg temu sprowadzone z włoch.W komplecie mam trzy kluczyki duże i jeden taki mały nie wiem nawet do czego i dwa piloty takie dosyc duze nie wiem jakiej firmy bo nie pisze ale są na nich 2 przyciski jeden on/off a drugi panic. Próbowałęm je kodowac wg instrukcji ale nic z tego. Nawet ta kontrolka czerwona nie swieci jak zamykam drzwi.
szogun0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Przyjedź do mnie, jeśli się da w ogóle, to spróbujemy dopasować do centralnego zamka, żeby to działało. Aha, jeśli masz piloty osobno, a nie zintegrowane z kluczykiem, to nic nie poradzisz raczej. Jeśli piloty masz zintegrowane z kluczykiem to masz piloty na USA i też nie poradzi. Najlepiej wrzuć fotki zestawu kluczy, czy też pilotów.
Rafal_69 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 według mnie kluczyk sie rozkodował... mój kolega miał dokłądnie to samo w passacie i pojechał na serwis zrobili mu to w dosłownie 5 minut i za minimalną kwote
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kolega chyba nie ma ori "scyzoryka" tylko jakieś dokłatki i tego zie raczej nie da zakodować sposobem jeden kluczyk w stacyjce a drugi w zamku drzwi. Zrób fotki jak wygładaja te kluczyki.
Rafal_69 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 a no fakt bo u mnie w scyzoryku niema zadnych kontrolek i swiecidełek przeslij zdjecia to łatwiej bedzie cos powiedziec. A ja mam problem z immo i tez niewiem co zrobic...
Rekomendowane odpowiedzi