Bristol Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Serwusik! Kupujecie Fajerwerki? Na co zwracać uwagę przy kupnie wyrzutni za około +/- 250 zł
fcunited Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 ja w tym roku zabezpieczyłem się w race, petardy hukowe i stroboskopy. Wartość podobna do porządnego zestawu fajerwerków, ale moc i wrażenie większe gwarantowane
maramass Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 sprawdź czy lont jest zabezpieczony nieoderwany czy wyrzutnie nie są popękane od góry i dołu, najważniejsza jest średnica im większa tym wyżej i większe efekty świetlne
.Pablo. Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dwa lata temu kupiłem zestaw wyrzutni za 550zl i powiem że był mega. Nie kupuj chińskiego badziewia bez atestow i niewiadomego pochodzenia. Bezpieczeństwo ponad wszystko.
Karolwnik Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 na youtube czesto masz pokazane jak dana petarda wybucha. taki maly test plus recenzja. ja w tamtym roku tak wybieralem zestaw:)
Rekomendowane odpowiedzi