DzagaN Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, Jestem po wymianie oleju wczoraj. Pojechaliśmy do znajomych i nic się nie działo. Dziś rano wsiadam i taki oto efekt : https://youtu.be/_bCWOAhgJXg Ktoś coś w co celować? Check się nie pali. Nowe Fakty są takie że pokazało : Najgorsze w tym wszystkim jest to, że w sobote wieczór wrociliśmy z imprezy bez oznak. Rano wsiadam do samochodu chcąc udać się do kościoła i taki zonk. Odpala i gaśnie, jak odpali i przytrzyma się go na lekkim gazie to faluje i budą całą trzepie.
sebek993 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam Ja również mam ten sam problem. Podczas odpalenia rano nawet nie przechodzi na ssanie tylko pofaluja obroty i samochód gaśnie. Przy ponownej próbie odpalenia zapala normalnie i wszystko jest ok. Zdarza się to losowo, 2 dni odpala za każdym razem a potem znów potrafi zgasnac. Błędów brak, check nie swieci. Może ktoś miał podobny problem i podpowie cokolwiek? Audi A4 1.8t BFB Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi