jacekbalcerzak Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 siema, wymienialem u siebie przewody elastyczne z przodu, odpowietrzałem hamulce i mmam zbyt miękki pedał hamulca, łapie w połowie dopiero i wpada praktycznie do konca, ale hamuje normalnie, odpowietrzalem hamulce sposobem ze jedna osoba siedziala pompowała, druga odkręcała, ten w samochodzie trzymał, wpadała noga do konca, dopiero tamten zakręcał i znowu pompował i tak duzo razy az nie będzie pęcherzyków powietrza w rurce którą doprowadziłem od razu do zbiorniczka z płynem. Może ja coś źle robilem?
Dev Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Zapowietrzone zaciski Płynu pilnowales w zbiorniku? Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Dev
jacekbalcerzak Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 tak, płyn był na max poziomie, dolałem jak zassało do wężyka Zapowietrzone zaciskiPłynu pilnowales w zbiorniku ktoś jakieś pomysły?
jacekbalcerzak Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 Gdzieś jest powietrze, nic innego. ale czy w dobry sposób odpowietrzam hamulce? Robiłem tylko przód, zacząlem od prawej strony, odpowietrzałem, niby nie było zadnych pęcherzyków powietrza a bawilem sie z tym z godzine, wlasnie po zmianie prawej strony odczułem "miękki pedał" lewa strona odpowietrzona również ale nic sie nie zmieniło, dziś dla pewności sprawdzalem jeszcze raz prawa str i dalej nic, szedł sam płyn z wężyka, bez bąbelków
Rekomendowane odpowiedzi