Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Cabrio cieknący dach NA SRODKU!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

W moim a4 b6 cabrio po orkanie barbara(bylem akurat w trasie) zacząl ciec mi dach...

O ile wczesniej cieklo na styku z przednia szyba(co wyeliminowalem zmiana uszczelki na nowa) tak teraz zaczelo kapac na samym srodku samochodu, prosto na podlokietnik/hamulec reczny,

Czy ktos ma jakis sposob zeby temu zapobiec? Czy ten dach nadaje sie jeszcze do uzytku w deszcz?

Pozdrawiam

P.s.Brak polskich liter bo pisze z telefoni

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Będziesz musiał ściągnąć/zerwać podsufitkę by poszukać dziury w warstwie przeciwdeszczowej jeśli z zewnątrz jest wszystko OK

Skonsultowałbym to wcześniej z warsztatem co robi szmaciane dachy.

Opublikowano
Dnia 28.12.2016 o 16:39, Dhynamik napisał:

Witam serdecznie,

W moim a4 b6 cabrio po orkanie barbara(bylem akurat w trasie) zacząl ciec mi dach...

O ile wczesniej cieklo na styku z przednia szyba(co wyeliminowalem zmiana uszczelki na nowa) tak teraz zaczelo kapac na samym srodku samochodu, prosto na podlokietnik/hamulec reczny,

Czy ktos ma jakis sposob zeby temu zapobiec? Czy ten dach nadaje sie jeszcze do uzytku w deszcz?

Pozdrawiam

P.s.Brak polskich liter bo pisze z telefoni

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Też mam przecieki na styku z przednią szybą. Kapie dokładnie na elektryczną regulację fotele pasażera. Podczas jazdy nie ma problemu tylko przy skręcaniu w lewo.

Gdzie zdobyłeś uszczelkę i czy dużo z tym zabawy?