r7adek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Potrzebuję nr jak w temacie do fotela kierowcy i pasażera.
salamon Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Sam czujnik jest niewymienny musisz kupić zapięcie pasa wraz z czujnikiem,numer masz wybity na swoim zapięciu i może być np.taki 8E0857755G
Malinioo93 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tutaj masz jakieś numery do tego: http://pl.realoem.me/Audi/RDW/A4/2004/249/R/8/857/857060#9 Nie wiem jak ze stroną pasażera jest czy tam nie musi być jakaś mata, która wykrywa zajęcie fotela. Ja jestem na etapie przekładki foteli z B7 do B6 i w tych nowych fotelach mam klamrę z czujnikiem. Przełożyłem ją sobie na stronę kierowcy (fotele z angola) i nie było tam żadnej maty, tylko styk w klamrze. W drugim fotelu już miałem zwykłą klamrę. Jutro jak zejdę do garażu mogę podać numer klamry.
salamon Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Fotel kierowca jak i pasażera muszą muszą być z czujnikami zajęcia fotela inaczej to niema sensu.Kolega pytał o numer czujnika niezapiętych pasów więc zakładam że takie fotele ma.
Rekomendowane odpowiedzi