Unf Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Panowie wiecie moze czy w A4 B5 w kolumnie kierownicy sa jakies gumy? Mam taki objaw podczas powolnego krecenia kierownica (ronda, parkowanie pod marketem), ze cos popiskuje jakby guma tarla o gume. Nie jakos mocno ale to cholernie irytuje Myslalem sobie, ze to wina zimy, jakas guma stwardniala i piszczy ale pamietam, ze latem tez sie to zdarzalo. Na 100% to nie elementy zawieszenia, to cos od kierownicy pod deska rozdzielcza
Bartoszzz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Popiskuje guma na scianie grodziowej, tam gdzie przechodzi krzyżak od kolumny kierownicy. Ja na to od wewnątrz i zewnątrz psikam silikonem w sprayu i jakoś daje radę.
Dudasz666 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Mam to samo, dzięki wam może będzie po kłopocie. ☺️
smilodon Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) U mnie w a3 skrzypiało ale dopiero po przejechaniu paru km i pokręceniu kierownicą. Hałas dobiegał właśnie jakby spod deski i był również słyszalny z zewnątrz. Pierwsze padło na łożyska kolumny mcphersona ale w końcu okazało się, że maglownica do regeneracji, także na Waszym miejscu nie chwaliłbym dnia przed zachodem słońca jeśli macie podobne objawy jak ja... Edytowane 19 Listopada 2017 przez smilodon
Rekomendowane odpowiedzi