Gamling Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Panowie, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że moje lampy świecą coraz słabiej. Mam oryginalne i fabrycznie montowane biksenony. Zasięg światła jest taki sam, poziomowanie działa poprawnie, klosze są czyste i nie powycierane czy zaparowane. Czy może to być objaw zużywania się palników? W sumie auto z 2004 roku i trochę już przeżyły więc może na nie pora? Ale nie chce kupować w ciemno nowych bo jednak parę złotych kosztują, wolę się najpierw upewnić, że to coś da.
Madas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 uważam że to czas najwyższy na żarnik....a nie mrygają Ci czasem :gwizdanie:
TOM77 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 uważam że to czas najwyższy na żarnik....a nie mrygają Ci czasem :gwizdanie: Zgadzam się z kolegą, chyba niestety trzeba będzie wymienić
Gamling Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 No właśnie nie, świecą "równo". Ciężko mi też powiedzieć czy zmieniły kolor bo to dość płynnie. Za to widzę wyraźnie, że moc świateł spadła. Dodatkowo jak zapalę długie to wszystko jest ok.
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 kupuj nowe Philipsa albo osram i powinno być lepiej.
Madas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja miałem takie samo wrażenie i do tego potem mi mrygały....zmieniłem i jest :good:
Gamling Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 No to trzeba się będzie rozejrzeć. Znacie jakieś sprawdzone źródełko z dobrymi cenami? Będę szukać oryginałów 4300K Jest tego sporo na allegro, ale jakoś mam dziwne przeczucie że co najmniej połowa to podróby.
Madas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 No to trzeba się będzie rozejrzeć. Znacie jakieś sprawdzone źródełko z dobrymi cenami? Będę szukać oryginałów 4300K Jest tego sporo na allegro, ale jakoś mam dziwne przeczucie że co najmniej połowa to podróby. bo tak niestety jest .... uderz do Wąskiego wiara ma od niego i jest zadowolona
Gamling Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 uderz do Wąskiego wiara ma od niego i jest zadowolona I o to chodziło wielkie dzięki.
Madas Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 żarnik do Ciebie to D1S [br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 23:10_________________________________________________kurcze przecież Ty z Kraka więc masz rzut beretem do Wąskiego :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi