giemar Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Panowie może i to głupota ale potrzebuje numer katologowy wkrętów od lampek podświetlenia tablicy rejestracyjnej od audi a4b6/b7. Dzięki...
OLIVER Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 sam wkręt nie występuje -tylko razem z lampka
giemar Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 A właśnie Lampi kupiłem w oryginale audi a wkrętów nie było...
OLIVER Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 A właśnie Lampi kupiłem w oryginale audi a wkrętów nie było... To trzeba było zaraz pytać o wkręty ... Ja tu nie pomogę ...
giemar Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ok. Może gdzieś dorwe takie skręty....
Makale Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Leroy Merlin tyko wymiarów nie pamietam. 5 zł za 20 sztuk kosztowało. Jeżeli potrzebujesz to Ci wyślę ile tam potrzebujesz ich kolego w najtańszej kopercie.
giemar Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzięki Makale ale już dorwałem... Dla potrzebujących numer takich wkrętów to N10625802 w oryginale salon audi.. U mnie w pobliżu 1.13zł/za sztukę..
Rekomendowane odpowiedzi