skapi3 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam Jako ze jestem laik to przepraszam z gory jesli cos nie tak ogarnelem na forum problem jak w temacie spolszczone RNS-D DX po spolszczeniu gada dalej po angielsku mimo zniany jezyka. menu mam po polsku natomiast po wyborze jezyka na polski dalej mam angola. zmienie na niemiecki szprecha na francuski to zaboli itd a dam na polaka i mam angielski. zanacze ze mam u siebie licznik z kolorowym fisem pomocy bo rece opadaja
Tom A4 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 polski lektor jest na mapie nie w navi w navi zmieniasz tylko menu.
Maszczu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nic z tym nie zrobisz spolszczenie dotyczy tylko jezyka wyswietlanego , RNS nie gada po polsku
Tom A4 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 rns d gada nie opowiadaj głupot jest też z damskim głosem
ziomal-84 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Lektor jest na płycie z mapa musisz mieć odpowiednią mapkeWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
skapi3 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Dnia 14.01.2017 o 07:13, ziomal-84 napisał: Lektor jest na płycie z mapa musisz mieć odpowiednią mapke Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka jakis link do takiej plyty
Rekomendowane odpowiedzi