Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] Lusterka ogrzewane - czy da się dołożyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Mam następujące pytanie.

Dzisiaj odkryłem w moim A4 (B7) że chyba nie ma opcji ogrzewania lusterek zewnętrznych ;( po włączeniu ogrzewania tylnej szyby lusterka powinny zacząć "odpuszczać" szyba to robi o lusterka nie :myśli: Nie myślałem że audi może dawać taką opcję bo na dzień dzisiejszy to już chyba standart w wyposażeniu ale jak sprawdziłem w opisie po moich kodach wyposażenia (6XC) to wygląda że w audi jednak jest to możliwe :no: (co mnie zdziwiło) żeby na tym oszczędzać. Mam auto w wersji S-Line myślalem że tu to już tylko kredensu mi może brakować a tu proszę :wallbash: Auto jest z Niemiec gdzie raczej zimy nie są lekkie (zrozumiałbym gdyby auto było z Włoch lub np. Hiszpania) więc nie jestem w stanie zrozumieć co kierowało tym niemieckim centusiem żeby zrezygnować z tak pożytecznej funkcji :myśli:

Moje pytanie jest następujące. Czy ktoś przerabiał temat i czy sprawdzał czy audi a takich lusterkach oszczędza również na wiązce i nie daje kabli pod wkłady grzewcze do tych lusterek. Może ktoś otwierał takie lusterka i może są kable i wystarczy zmienić wkłady z matą grzewczą bo to porażka żeby w takim aucie skrobać lusterka. Zaglądnąłbym sam ale jak na razie mrozik trzyma a nie chce czegoś złamać na mrozie bo wszystko jest sztywne i trzeszczy. Proszę o info nie chcę mi się ciągnąć kabli specjalnie pod wkłady

Opublikowano

No i bajera :good: :good: :good:

Swoja droga to faktycznie zenada ,ze za takie rzeczy trzeba doplaca.Tu sie audi nie popisalo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...