makiGS Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 cześć, niestety audi pali mi tyle oleju, że za niedługo na nim będę jeździł wina na 100% to pierścienie, 70kkm temu miałem remont silnika i mechanik wsadził stare pierścienie, teraz chciałem się was zapytać czy mogę oddać do mechanika na wymianę samych pierścieni, ew ile taki zabieg może kosztować? silnik AJM (po sofcie) - 145km (zmierzony na hamowni) oleju spala jakieś 1000km/około 1l
tkamicki5 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Troche roboty jest. Jakby co mam tłoki z korbowodami po swoim avg.nie brał nic oliwy
paweu1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Miałeś rozgrzebany silnik i nie zmieniłeś pierścieni? Może na początek zmień uszczelniacze na zaworach, mniejszy koszt
makiGS Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) wymieniane były edit: to teraz się zastanawiam czy nie lepiej kupić z gwarancją rozruchową od jakiegoś klubowicza sam słupek Edytowane 16 Stycznia 2017 przez makiGS
Rekomendowane odpowiedzi