bialy986 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Uber Ci paragonu nie wystawi,ale trasę przejazdu,koszt,dane odnośnie kursu dostajesz na Gmaila i dodatkowo zapisuje się w aplikacji uber na telefonie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Z aplikacji pozniej pobierasz rachunek, który można rozliczyć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kosmita Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Czyli też się rozliczają i płacą podatki.. tylko inaczej to rozwiązali - nie kasą w każdym samochodzie.. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Kosmita
bialy986 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Co jeszcze wyróżnia ubera-jesli nie mamy wystarczających środków na koncie to i tak kurs zostanie zrealizowany.Konto co prawda zostanie zablokowane ale po wpłynięciu środków,pobiorą należność a konto odblokują.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Alko-maty Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Moim zdaniem bardzo fajna aplikacja i generalnie usługa, bo pozwala przede wszystkim zaoszczędzić dla nas jako potencjalnych pasażerów, więc czemu by z tego nie korzystać? Sam miałem taką przyjemność i byłem zadowolony, polecam.
Rekomendowane odpowiedzi