xenalnh Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Siema, mam na imię Mateusz. Przez 5 lat woziłem cztery litery Passatem, Od roku jestem szczęśliwym bądź mniej szczęśliwym posiadaczem Audi A4. AUDI A4 2.0 TDi Quattro (BRD) 6 MANUAL Black Edition + S-line + BOSE Auto aktualnie siedzi na gwintach. Oś została poszerzona + 19" felga. Parę zmian wizualnych + mapa silnika. Zdjęcia zaraz po zakupie auta. Luty 2016 Powoli do przodu. Wpadła dokładka CupraR. Niestety próba ustawienia geometrii zakończona fiaskiem. Kompletna wymiana przedniego i tylnego zawieszenia/łożysk + gwint(Pro Sport). Obniżone trochę niżej niż RS4. W między czasie pełny serwis i wkładka filtra powietrza (Pipercross) Parę zmian wizualnych. Przyciemnione światła, Xenon, LED Postojówki + Oświetlenie rejestracji, Zmiana kodowania na US Spec. Kolejnym etapem była zmiana butów z 18" na 19" wraz z dystansami. Dystans 6mm przód, 10mm tył. Felgi 3SDM. + Dekielki Audi Niestety klapki turbo zaczęły się przycinać więc reakcja natychmiastowa. + Stage 1 remap. Znów zabawa z kodowaniem, tym razem RNS-E. Mała zmiana a cieszy. Padł mechanizm szyby, reanimacja. Pranie wnętrza. Stan aktualny, niestety przeprowadzka wyhamowała jakiekolwiek zmiany. Plan na nowy rok. # Mocniejsze sprzęgło. # DPF & EGR Delete + Custom map gdyż aktualny "gotowiec" mnie nie przekonuje. # Przyciemnione szyby. # Renowacja felg, może zmiana koloru na ciemny grafit. # Zbrojone przewody hamulcowe i ewentualny upgrade hamulców na coś większego i wydajniejszego. # Generalnie cieszyć się jazdą a nie wizytami na podnośniku. Edytowane 21 Maja 2019 przez xenalnh
Rob@k Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Z przodu niezły diabeł. Bezawaryjności
Animal Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ładna sztuka i plany dobre Chociaż jak na mój gust to może zrobiło się trochę zbyt ciemno z przodu.
xenalnh Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dwa słowa "Brak słów" Sąsiad - Brawo Ty...
xenalnh Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na szczęście sprawca pokrywa 100% szkody, więc nie jest aż tak źle
xenalnh Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Pewnie że szkoda ale co się stało to się nie odstanie, będzie pretekst żeby coś więcej pogrzebać przy furze. A nóż widelec wpadnie jakiś bonus [emoji108]
xenalnh Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 W końcu... A przy okazji, po rocznych przymiarkach, zmotywowałem się do założenia tempomatu ?
xenalnh Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Aktualna pora roku być może nie sprzyja takim zabiegom, aczkolwiek miło jest patrzeć na czystą fure [emoji108]
Karasik2 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 hej gdzie zrobić tak przyciemniane lampy? Parę zmian wizualnych. Przyciemnione światła, Xenon, LED Postojówki + kupowałeś je takie? Czy jakiś swój MOD?
xenalnh Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dzisiaj wpadł nie planowany mod. MFSW od Audi TT II, wszystko działa jak powinno [emoji41] hej gdzie zrobić tak przyciemniane lampy? Parę zmian wizualnych. Przyciemnione światła, Xenon, LED Postojówki + kupowałeś je takie? Czy jakiś swój MOD? Siema, lampy są oryginalne, oklejone czarna folia z dziurkami żeby nie załamywać projekcji światła.Folia " Spi-Vision "Tu masz filmik jak sprawa wygląda od strony montażu. Światła to HiD Kit http://www.ebay.co.uk/itm/261603305830Postojówki to LED W5W http://www.ebay.co.uk/itm/111026197753Nie wiem jakie są odpowiedniki w Polsce ale już wiesz czego mniej więcej szukać [emoji41]?
cinkers Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Kurczę jest naprawdę bardzo dobrze Nie myślałeś też o tej folii na tył? Rozumiem, że jej zaletą jest to, że lampy świecą tak jak przed nałożeniem 1:1 ?
Karasik2 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 na fotach ma folie na tyle ale widzę ze strasznie droga 300$
cinkers Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Tyl wyglada na zwykły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
xenalnh Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 Kurczę jest naprawdę bardzo dobrze [emoji4] Nie myślałeś też o tej folii na tył? Rozumiem, że jej zaletą jest to, że lampy świecą tak jak przed nałożeniem 1:1 ? na fotach ma folie na tyle ale widzę ze strasznie droga 300$ Miałem już tylne lampy owiniete tą folia, ale sąsiadowi się nie spodobała...Po naprawie tyłu, zająłem folie całkowicie [emoji6]
cinkers Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Wszystko jasne, nie spojrzałem na pierwsze zdjęcia. Będziesz oklejał jeszcze raz, czy zostawiasz tak jak jest?
Karasik2 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 z tyłu wyglądają chyba nawet fajniej rolka wystarczy na dwa razy? jest w zestawie taki "aplilator-karta"?
Rekomendowane odpowiedzi