daniel_wwa Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wlasnie... jak to jest? Dodam, ze gdy nie dziala, to wystarczy wyjac bezpiecznik od radia, rozkodowac je i smiga dalej... do czasu. Co o tym myslicie? PS. najlepsze zyczenia noworoczne dla wszystkich Audi-maniakow
Młodzik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 no ale tak i tak jest coś z tym nie tak
daniel_wwa Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wiem wiem, dlatego ten post Chcialem sie dowiedziec, czemu tak jest i cos z tym zrobic...
Młodzik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ja bym szukał przyczyny przy FISie a nie w radiu, ale też pewien nie jestem
daniel_wwa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wiesz co, podejzewalem ze cos nie styka (polaczenie radia z FIS'em), ale jak sie okazalo, ze po "zresetowaniu" radia wszystko jest jak powinno, to juz raczej to wykluczylem. Takze jak na razie stoje w miejscu i licze na pomoc forumowiczow
Młodzik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ciężka sprawa, bo jak by coś wciąż nie działało to by można było łatwo znaleźć przyczynę, a jak raz tak raz tak to już gorzej
Rekomendowane odpowiedzi