joe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam Panowi coś dziwnego sie u mnie dzieje od paru miesięcy... po wyciągnięciu kluczyka po chwili słychać jak klapa/klapy z okolić schowka co chwile sie same przemieszczają małymi skokami kiedyś siedziałem w aucie 10 min i dalej coś tam sie ruszało....Zrobiłem już adaptację ale nie pomogło, wypiąłem aku też nic...Panowie jak to zakończyć bo tylko czerpie mi aku i to w zimę
Fido Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 VAG i odczytaj błędy. Usuń usterki a potem błędy. Na koniec adaptacja. Poczytaj przyklejone tematy w tym dziale.
sebul Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Dnia 18.01.2017 o 22:05, joe napisał: dzięki I pomogło ?:)
Dawid P. Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak pracuja po wylaczeniu auta to prawdopodobnie rezystor dmuchawy padl
sebul Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 A gdzie on jest ? Bo tez mam tak czasami ze mi chodzi klimatornik po wylaczeniu auta
Rekomendowane odpowiedzi