Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chyba czas na zmiane, BMW 3 hyhyhy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem wyloozowany :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Chyba dawno na wsi nie byliście .. audi idą tam w parze z bmw. Nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu A4 zostało ogłoszone Autem dla geja-profesjonalisty :polew: :polew: :polew:

I co czy to znaczy że jesteśmy gejami .... a ci z beemek to dresiarze ...szkoda gadać :thumbdown:

sorki za OT

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu A4 zostało ogłoszone Autem dla geja-profesjonalisty :polew: :polew: :polew:

Co to jakis odlam Pis-u ?? :mysli:

:polew:

Juz bez przesady Bmw to swietne autka nie mysle o tych starych babciach ale nowszych modelach mi sie bardzo podobaja i taka zmiana jest na pewno ok :good:

Gorzej przesiadka z Audi na Seata czy inny wynalazek ;)

Opublikowano

(...) Nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu A4 zostało ogłoszone Autem dla geja-profesjonalisty :polew: :polew: :polew:

I co czy to znaczy że jesteśmy gejami .... a ci z beemek to dresiarze ...szkoda gadać :thumbdown:

Ooo... wkoło tyle przyistojnich meżczizn :wstydliwy: A ja taki nieuczesany :hahaha:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Sorry, nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Chyba dawno na wsi nie byliście .. audi idą tam w parze z bmw. Nie wiem czy wiecie ale jakiś czas temu A4 zostało ogłoszone Autem dla geja-profesjonalisty :polew: :polew: :polew:

sorki za OT

Dzisiaj niektórzy od tyłu zachodzili, więc kto wie ... :polew:

Opublikowano

Dobra dobra .. sam żeś się wczoraj chwalił że masz coś ciekawego na doopie :polew:

Opublikowano

Dobra dobra .. sam żeś się wczoraj chwalił że masz coś ciekawego na doopie :polew:

To nie byłem ja :tongue4:

Opublikowano

aaaa Adriany mi się pomyliły :tongue4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy się ktoś orientuje , B5 avant czy E46 touring, ma przestronniejsze wnętrze i jak z miejscem w tyle?? :cool1::decayed:

Opublikowano

czy się ktoś orientuje , B5 avant czy E46 touring, ma przestronniejsze wnętrze i jak z miejscem w tyle?? :cool1::decayed:

Niby avant/tourning to tylko większy bagażnik, więc opiszę swoje wrażenia z sedanów: B5 i e-46 są bardzo podobne jeśli chodzi o przestronność. Przy czym w bmw miejsca z tyłu jest trochę mniej (wiadomo wał) i mniej miejsca na głową bo siedzi się wyżej.

Nie będę pisać o prowadzeniu, zawieszeniu bo to zupełnie inny temat.