Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chyba czas na zmiane, BMW 3 hyhyhy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyznam szczerze że rozważałem zakup A4 Avant lub BMW3 touring. Audi wygrało zdecydowanie ze względu na wnętrza i uniwersalność. Teraz po kilku miesiącach użytkowania jedyne czego mi brakuje to tylny napęd ... dlatego następne będzie Q :evil:

Opublikowano

Wszystko ładnie, tylko autor tego "dzieła" nie wie chyba jak wygląda Audi A4, wstawili Audi 80 B4 na tych fotkach :gicior:

Opublikowano

no foty niezle :polew: jak to na interi... oni zawsze cos spier...

zapomnieli dodac ze 2.0d bmw ma ok. 1,5 s do setki lepszy czas i zdecydowanie jest zrywniejszy :)(napisali ze osiagi podobne :wink4:), a pali bardzo podobnie.

Opublikowano

Ja mogę porównać 330xd E46 z A4 3.0 TDI B7 i niestety ale starsze BMW lepiej służyło niż nowsze audi :( jestem troszkę rozczarowany audi ma swoje plusy ale w ogólnym rozrachunku niestety przegrywa :confused4:

Opublikowano

Wszystko ładnie, tylko autor tego "dzieła" nie wie chyba jak wygląda Audi A4, wstawili Audi 80 B4 na tych fotkach :gicior:

dokładnie co za gość :wallbash:

Ja mogę porównać 330xd E46 z A4 3.0 TDI B7 i niestety ale starsze BMW lepiej służyło niż nowsze audi :( jestem troszkę rozczarowany audi ma swoje plusy ale w ogólnym rozrachunku niestety przegrywa :confused4:

w czym przegrywa ? :mysli:

Opublikowano

dokładnie co za gość :wallbash:

w czym przegrywa ? :mysli:

330xd smigałem rok i nic sie nie stalo pozniej jeszcze na pol roku smigala w rodzinie i nic a w AUDI juz swieci mi ESP AIR BAG samopoziomowanie swiatelek jakies usterkowe mam to auto :wallbash: poza tym dzwiek V6 spodziewalem sie czegos pieknego a tu kazdy jeden mi mowi ze rzedowa w beemie lepiej mruczała i mi tak sie wydaje poza tym zawieszenie AUDI komfort BMW sport + komfort takie moje prywatne odczucia . AUDI duzo milej w srodku deska podswietlenie kierownica i z zewnatrz wizualnie tez AUDI wygrywa tylko ta awaryjnosc mnie przeraża .

Opublikowano

ten tekst jest przepisany z autoswiata z przed tygodnia czy tam dwoch

Opublikowano

na jednym 80 B4,na drugim 100 C4 :decayed:

Opublikowano

powinni jeszcze napisać, że BMW odstrasza przy zakupie bo kojarzy się z trzema paskami :kox:

Opublikowano

przecież M3 ma 3 paski /// :cool1:

Opublikowano

powinni jeszcze napisać, że BMW odstrasza przy zakupie bo kojarzy się z trzema paskami :kox:

stereotyp... :>

Opublikowano

Ludzie co za kretyn to napisał :decayed: To ma być porównanie? Poza tym koleś chyba 3 razy napisał w tym tekście, że BMW kupimy taniej, ale tylko raz napisał że modele z tego samego rocznika będą w podobnych cenach. Początek produkcji e46 trafia na produkcję poliftowej B5. Komu to porównanie się przyda... Ja np. BMW nawet nie brałem pod uwagę przy zakupie auta :decayed:

Opublikowano

Ludzie co za kretyn to napisał :decayed: To ma być porównanie? Poza tym koleś chyba 3 razy napisał w tym tekście, że BMW kupimy taniej, ale tylko raz napisał że modele z tego samego rocznika będą w podobnych cenach. Początek produkcji e46 trafia na produkcję poliftowej B5. Komu to porównanie się przyda... Ja np. BMW nawet nie brałem pod uwagę przy zakupie auta :decayed:

ale to jest tylko Twoja opinia:) mysle ze duzo osob kupujac audi bralo pod uwage bmw, chocby dlatego ze to klasa premium i chocby dlatego ze audi blizej do bmw niz mercedesa.

Porownojac np 330xd i B6 2.5tdi Q ... wiemy ze Audiola nie ma szans.

Opublikowano

Poza tym koleś chyba 3 razy napisał w tym tekście, że BMW kupimy taniej, ale tylko raz napisał że modele z tego samego rocznika będą w podobnych cenach.

nie do końca, modele z tego samego rocznika z podobnym przebiegiem i wyposażaniem róznią sie o 3-4 tys ( b6 droższe).

e46 weszło 2 lata przed b6 więc jakby nie patrząc jest to starszy model i dlatego ta róznica :)

Opublikowano

Poza tym koleś chyba 3 razy napisał w tym tekście, że BMW kupimy taniej, ale tylko raz napisał że modele z tego samego rocznika będą w podobnych cenach.

nie do końca, modele z tego samego rocznika z podobnym przebiegiem i wyposażaniem róznią sie o 3-4 tys ( b6 droższe).

e46 weszło 2 lata przed b6 więc jakby nie patrząc jest to starszy model i dlatego ta róznica :)

po lifcie ceny sa bardzo zblizone (lift byl 2002) .

Opublikowano

Haha! Zmienili zdjęcia :polew:

Opublikowano

Haha! Zmienili zdjęcia :polew:

czytaja :> Tyle ze to drugie to b5

Opublikowano

A ja brałem pod uwagę BMW przy zakupie :cool1:

Bo uważam ze obie marki są dobre i godne uwagi :decayed: