MatLandau Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam ostatnio zauważyłem a raczej usłyszałem wydobywający się dziwny odgłos buczenia w okolicy deski rozdzielczej od str. pasazera ale tylko na włączonym zapłonie. Czy ktoś coś? *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. Zapraszam tu ->Regulamin
sowiq Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dmuchawa nagrzewnicy? Wyłącz nadmuch i zobacz czy dźwięk ustanie. Jeśli tak, to dmuchawa do wymiany.
MatLandau Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2017 Nom właśnie gdy wyłącze nadmuch buczenie nie ustaje , dziś zauważyłem że jak gasną światła to buczenie ustaje. Nie jest to jakiś bardzo głośny odgłos ale jak się jedzie na wyłączonym radiu to trochę mnie to irytuje .
sowiq Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Masz xenony? Może przetwornica generuje zakłócenia i słychać je w głośnikach? Jeszcze dla testu wyłącz albo wycisz radio. Innych pomysłów chyba nie mam Pasowałoby znaleźć źródło dźwięku, bo ciężko tak wróżyć z fusów
MatLandau Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Nom właśnie gdy wyłącze nadmuch buczenie nie ustaje , dziś zauważyłem że jak gaszenia silnik to buczenie ustaje ale po zgaszeniu tak gdzieś z 2sekundy jeszcze słychać . Nie jest to jakiś bardzo głośny odgłos ale jak się jedzie na wyłączonym radiu to trochę mnie to irytuje .
MatLandau Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Teraz ostatnio też wymieniłem światło w klapie tylne ledy i ta strona mocniej zaczęła świecić, czy ktoś z was wie czym to może być spowodowane ? Być może jest to powiązane z tym buczeniem
MatLandau Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Dnia Wednesday, January 25, 2017 o 15:34, sowiq napisał: Masz xenony? Może przetwornica generuje zakłócenia i słychać je w głośnikach? Jeszcze dla testu wyłącz albo wycisz radio. Innych pomysłów chyba nie mam Pasowałoby znaleźć źródło dźwięku, bo ciężko tak wróżyć z fusów Mam nagrałem filmik z odgłosem buczenia trzeba się wsłuchać
MatLandau Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Opublikowano 12 Lutego 2018 Juz ogarnełem buczała pompa progowa
TomeK_R Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) to dobrze,że ogarnięte cisza nastała Edytowane 19 Lutego 2018 przez TomeK_R
Micco Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 A tą pompę wymieniłeś jaki koszt ?? Mnie też strasznie irytuję ten dźwięk tylko u mnie 2.0 TDI.
Rekomendowane odpowiedzi