Dominik Radziejewski Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Witam tak wiec zastanawiam sie nad wymiana wtryskow na wieksze z bexa do mojego bfb po chipie ktorego mam juz zrobionego od ponad 30 tys. km moje pytanie brzmi: czy musze znowu ingerowac w soft u tunera po takiej wymianie, jezeli chipa mialem robionego na ori wtryskach w moim bfb a teraz chcialbym zmienic wtryski na wieksze i za jakis czas wrzucic rowniez DP? co do dp wiem ze bedzie trzeba ingerowac aby usunac druga sonde z ecu ale glownie chodzi mi o wtryskiwacze na ten moment. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Dominik Radziejewski dodatek tekstu
muunv Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Musisz sie udac do tunera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rob@k Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ile wyszło ci KM na oryginalnych bebechach?
Dominik Radziejewski Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 dzieki za odp mordeczki 1 godzinę temu, Rob@k napisał: Ile wyszło ci KM na oryginalnych bebechach? ma 193km i 293nm
Rekomendowane odpowiedzi