pudzians47 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Wie ktoś czy gdzieś w Polsce wykonują takie malowanie?
ffi Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Dnia 27.01.2017 o 18:38, pudzians47 napisał: Witam Wie ktoś czy gdzieś w Polsce wykonują takie malowanie? ja dzisiaj wykrecilem lampy i pomalowałem łezki. zobaczymy jak wyjdzie wstawie foty później. Sam możesz pomalować lecz trzeba dobrze sie zaopatrzyć pozdro.
komoornik Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Jak pomalowałeś łezki, jak nie masz xenonu?
pudzians47 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 1 godzinę temu, ffi napisał: ja dzisiaj wykrecilem lampy i pomalowałem łezki. zobaczymy jak wyjdzie wstawie foty później. Sam możesz pomalować lecz trzeba dobrze sie zaopatrzyć pozdro. no to czekam na wyniki ps: napisz jak można lampy rozmontować
Limak2005 Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Zapraszam do mojego tematu podobny zabieg robilem 2 lata temu wyszlo megaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ffi Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) ja się zainspirowałem właśnie użytkownikiem Limak2005. druga warstwa aktualnie się wchłania wieczorem mam nadzieje dodam zdjęcia już gotowych lamp w aucie pozdrawiam edit. dokładniejsze info i zdjęcia (może video) z przebiegu operacji mogę skleić w całość i podesłać Ci wieczorem(późnym) jak coś to pisz Zawartość dodana 5 minutes later 10 godzin temu, komoornik napisał: Jak pomalowałeś łezki, jak nie masz xenonu? no też jakieś tam łezki mam jak wyjdzie fuszerka to odpuszcze wstawianie czegokolwiek haha :, Edytowane 31 Marca 2017 przez ffi
ffi Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 23 godziny temu, komoornik napisał: Jak pomalowałeś łezki, jak nie masz xenonu? 14 godzin temu, Limak2005 napisał: podobny zabieg robilem 2 lata temu wyszlo mega o tak pomalowałem(proszę być wyrozumiałym to mój pierwszy raz) zdjęcie robione na szybko. Dajcie koniecznie znać czy bardzo ch*jowo to wygląda Waszym zdaniem. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi