Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja bestyjka skromne 1.9 Tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Marcinx52 napisał:

Fajna furka ;) Powodzenia w dalszym modzeniu.:hi:

Dzieki dzieki na spocik tez pomalu zawitam

Opublikowano

Niezle modzisz :-) Powodzenia i kasy na graty :-) 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, pezet202 napisał:

Niezle modzisz :-) Powodzenia i kasy na graty :-) 

Dzieki przyda sie

Opublikowano
  • Autor

pakiet skóra z alcantarą na pokładzie

q.jpg

Opublikowano

Fajnie działasz, ciekawy temat. 

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, wielik napisał:

Fajnie działasz, ciekawy temat. 

Dzięki ;)

Opublikowano

Działasz widzę ostro.:thumbup1:,  Ja również,. siodła uprane  wyglądają jak nowe, dzięki jeszcze raz. :banan: Cały pokój gratów czeka montaż .

Silniczek też z tyłu wymieniłem. Teraz zabawa z dekorami a w przyszłym tygodniu pełen przegląd i wymiana wszystkiego co mi się nie spodoba..

Opublikowano
  • Autor
59 minut temu, dekiel 13 napisał:

Działasz widzę ostro.:thumbup1:,  Ja również,. siodła uprane  wyglądają jak nowe, dzięki jeszcze raz. :banan: Cały pokój gratów czeka montaż .

Silniczek też z tyłu wymieniłem. Teraz zabawa z dekorami a w przyszłym tygodniu pełen przegląd i wymiana wszystkiego co mi się nie spodoba..

fajnie ze zadowolony z zakupu ;) działaj działaj masz budżet ładnie furkę wyszykujesz ;P

Opublikowano
  • Autor

kolejny mały modzik na rozpoczęcie tygodnia wymiana silniczka, uszczelki jak i ramienia na q5

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Edytowane przez gecons

Opublikowano

Szkoda że mi nikt nie powiedział że taki ściągacz jest potrzebny ? kupiłem ściągacz jak już mechanizm był w kilku kawałkach ? człowiek się uczy na błędach. Masz jakiś numer tej wycieraczki? Ja wymieniłem na nową od b6 i tak sobie to zbiera. 

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Bartek1329 napisał:

Szkoda że mi nikt nie powiedział że taki ściągacz jest potrzebny ? kupiłem ściągacz jak już mechanizm był w kilku kawałkach ? człowiek się uczy na błędach. Masz jakiś numer tej wycieraczki? Ja wymieniłem na nową od b6 i tak sobie to zbiera. 

kup ten ściągacz na allegro kosztuje grosze a nie raz się Tobie przyda;P co do ramienia wycieraczki kupiłem używkę na allegro valeo jest tego pełno lepiej dać więcej ale markowe nawet używkę niż chinola nówkę aukcje z ramionami https://allegro.pl/kategoria/wycieraczki-i-spryskiwacze-ramiona-wycieraczek-254184?string=audi q5&stan=używane&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-5-1003

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

kolejne mody pakiet światło, elektryczne szyby tył (przy pomocy elmo814), zamontowanie oklejonych dekorów oraz zamontowanie oświetlenia nóg tył (tu zapomniałem zrobić foto niebawem dodam )

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Opublikowano
  • Autor

+ malowanie tunelu oraz przeciągnięcie wiązki od sub do głośników w tylnych drzwiach az po samo radio

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, kamil-vag napisał:

Czym tunel malowałeś ? Zdarłeś najpierw gumową powłokę ?

tak zdzierałem warstwę gumy wrzątkiem druciakiem i gąbką do naczyń zmatowione było i kilka warstw bola tego z aukcji http://allegro.pl/boll-lakier-do-zderzakow-plastikowych-spray-czarny-i7181244170.html

Opublikowano

ode mnie dopowiem że dołożył bym mocniejsze diody do podświtlenia klamet bo ori są ledwo widoczne ja taki zabieg przeprowadzałem u siebie wszystko jest w moim temacie jak byś chciał zobaczyć jak świeciło a jak świeci teraz :D nice work 

Opublikowano

Dzięki za info :) też w cieplejsze dni się chyba w to pobawię, a jak nie wyjdzie to kupi się z B7 [emoji14] a sam czarny plastik nie wyglądał dobrze po zdarciu gumy ?

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, kamil-vag napisał:

Dzięki za info :) też w cieplejsze dni się chyba w to pobawię, a jak nie wyjdzie to kupi się z B7 emoji14.png a sam czarny plastik nie wyglądał dobrze po zdarciu gumy ?

Brak polysku mocno sie odroznial lepiej wyglada pomalowany

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, marky2552 napisał:

ode mnie dopowiem że dołożył bym mocniejsze diody do podświtlenia klamet bo ori są ledwo widoczne ja taki zabieg przeprowadzałem u siebie wszystko jest w moim temacie jak byś chciał zobaczyć jak świeciło a jak świeci teraz :D nice work 

Dasz linka? Zobacze moze i ja zmienie

Opublikowano

a więc tak tak świeci ori dioda :

DSC_0010.JPG.30eaf3f530794720cd94393041927484.JPG

a tak świeci dioda którą zamontowałem :

20170425_215742.jpg.d5ba229c3a6e46f4adda59a86c3a22c1.jpg

i link do aukcji na allegro :

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6925142654

i  moje pytanko tego bolla do malowania brałeś kolor czarny tak ?