gecons Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 40 minut temu, marky2552 napisał: a więc tak tak świeci ori dioda : a tak świeci dioda którą zamontowałem : i link do aukcji na allegro : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6925142654 i moje pytanko tego bolla do malowania brałeś kolor czarny tak ? zgadza sie czarny jest delikatnie ciemniejszy od oryginalu ktory mialem ale ze odnawialem schowek to i tunel pomalowalem
gecons Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ponowna wymiana foteli trafiłem w lepszym stanie po montażu małego już rwie do jazdy ? w październiku wskoczy na pokład kompletne nowe zawieszenie być może do tego nowe turbo jak i klocki hamulcowe
gecons Opublikowano 26 Września 2018 Autor Opublikowano 26 Września 2018 kolejne graty niebawem wskoczą na pokład komplet wahaczy RTS, zawór N75, klocki textar, nowe przewody hamulcowe oraz wymiana płynu hamulcowego
Guziec583 Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Fotele z b7 na duzy + , montuj gałkę s-line ?. Będę tutaj zaglądał powodzenia
gecons Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 wygodne stołki zawieszenie już siedzi dodatkowo wymiana klocków na textar i podpory przedniej silnika na nową niestety w trakcie zdejmowania osłony silnika zobaczyłem że poducha silnika zaczęła puszczać więc niebawem wymiana obu 1
dekiel 13 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Sie ma Marek. Co taka cisza w temacie ? Dziś zakupiłem w czarną podsufitkę w bdb stanie reszta gratów w drodze. Chyba wreszcie czas na spota pod garażem. ? 1
boguc Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Spoko mody, teraz tylko coś z mocą się pobawić i cieszyć się jazdą ? Nie skrzypią później Wam te plastiki jak tak wszystko rozbieracie i składacie na nowo w aucie ? ?
gecons Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 W dniu 15.01.2019 o 22:06, dekiel 13 napisał: Sie ma Marek. Co taka cisza w temacie ? Dziś zakupiłem w czarną podsufitkę w bdb stanie reszta gratów w drodze. Chyba wreszcie czas na spota pod garażem. ? Zaraz bedzie aktualizacja wczoraj montowałem kierownicę z audi a3 8p za miesiąc regeneracja turbo przy wymianie kierownicy nameczylem sie torx trzymajacy poduche byl zj**... i niestety stara kierownice musialem rozcinac by ją odkręcić
gecons Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 W dniu 16.01.2019 o 09:02, boguc napisał: Spoko mody, teraz tylko coś z mocą się pobawić i cieszyć się jazdą ? Nie skrzypią później Wam te plastiki jak tak wszystko rozbieracie i składacie na nowo w aucie ? ? Po zdjęciu plastików albo doginasz zatrzaski albo zakładasz nowe blaszki i nic nie skrzypi
dekiel 13 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Kierownia spoko mam identyczna dodatkowo obszyłem nową skórą . Jest grubsza. ?
gecons Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 51 minut temu, dekiel 13 napisał: Kierownia spoko mam identyczna dodatkowo obszyłem nową skórą . Jest grubsza. ? Fajnie pasuje do wnętrza
gecons Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Exmi napisał: Ogarnąłeś połączenie can ? W przyszlym miesiącu będą przeprowadzane kable od zegarów do radia bo niestety chwilowo ich nie ma będzie też ogarnięte zasilanie bezpośrednio do radia teraz jest przez stacyjke i montaż zestawu głośnomówiącego
gecons Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Opublikowano 3 Lutego 2019 Wolna chwila więc czas na podpięcie can-ów wiązka od kaju( dzięki za nią )w kostkę niebieską piny 19 i 20 a przy radyjku w kostkę D w piny 9 i 10 licznik łatwiej jest wyjąć zdejmując dolną osłonę kierownicy jest więcej miejsca na odpięcie kostek zegara a jutro kodowanie
ZerOFXP Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 i jak z tym malowanym tunelem, taka farba szybciej się nie brudzi ? kiedyś malowałem kilka plastików w passacie i co ręką dotknąć to ślady zostawały i co chwila do czyszczenia bo zastanawiam się nad malowaniem mojego
kamil-vag Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Ja malowałem i nie brudzi się po dotknięciu, jest fajna, śliska powierzchnia, ale niestety, tam gdzie się dotyka często nogą/kolanem po bokach tunelu zaczyna się wycierać, gdyby to była farba dorobiona z utwardzaczem pewnie by tak się nie działo... Ale i tak jest mega różnica pomalowanego tunelu do tego co było z gumą...
ZerOFXP Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 nie mogę już patrzeć na tą zniszczoną powłokę, przez kilka lat pracy wiecznie słyszałem od klientów audi "może Pan coś zrobić z tą gumą" aż przyszło mi samemu z tym walczyć. Pytam bo boje się że narobię gorszego syfu jak w poprzednim aucie bo tam farba działała jak jakiś magnez na brud, otarcia itd najlepiej żeby tego nie dotykać to było jak nowe ale tam używałem jakieś innej poleconej farby również do zderzaków
kamil-vag Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Jedź do lakierni, dobiorą Ci pod kolor wnętrza, załadują w spray + klar matowy z utwardzaczem i maluj, malowanie to przyjemność, najgorzej zedrzeć tą powłokę gumową... Ja się nie mam zmaiaru już w to bawić, wywale te i wsadze poprawione rzeczy z B7 a te może ktoś weźmie sobie do pomalowania, albo psikne właśnie sprayem z lakierni Edytowane 4 Lutego 2019 przez kamil-vag
gecons Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 4.02.2019 o 19:37, ZerOFXP napisał: i jak z tym malowanym tunelem, taka farba szybciej się nie brudzi ? kiedyś malowałem kilka plastików w passacie i co ręką dotknąć to ślady zostawały i co chwila do czyszczenia bo zastanawiam się nad malowaniem mojego Szczerze mówiąc ja jestem zadowolony że pomalowałem nie zauważyłem by szybciej się brudził
Ajgor95 Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 W dniu 16.01.2018 o 16:38, gecons napisał: mała zabawa z oklejaniem dekorów na foto jeszcze widać bańki ale udało się je wyeliminować jak i poprawić popiołke tył bo jak później zobaczyłem wzór w przeciwną stronę ? Takie pytanie czym oklejałeś popiółke a drugie moje pytanie to czy siedzenia które założyłeś S-line pasują bez problemu czy trzeba jakieś modyfikacje robić z szynami czy coś takiego
Rekomendowane odpowiedzi