kyluck Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam coś mi chyba skrzypi w środkowym słupku przy jezdzie po nierównej drodze i bardzo mnie to denerwuje . Prosze o pomoc. Z GÓRY Dzięki
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kolego wystarczy rozebrać i zaglądnąć moze puścił jakiś wcisk, albo poprostu zrobiło się zimno i plastiki stały się szczywne i juz nie jest tak plastyczny jak zazwyczaj i dlatego nie teraz czeszczy. Pozdro
Daimos Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Przy niskich temperaturach plastiki w środku mają prawo trzeszczeć Rozgrzej dobrze wnętrze i jak trzeszczenie zniknie to ja nie przejmowałbym się faktem
marcinpan Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 W moim Audiku również przy niskich temperaturach trzeszczą plastiki szczególnie drzwi ale po rozgrzaniu wszystko wraca do normy.
kyluck Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Aha Dzięki wielkie nie pomyślałem o tym :> Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi