soolek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No dobra - 5800 już w posiadaniu (od wtorku). Jestem pozytywnie zaskoczony. Mimo "macanej" obsługi jest sporo szybszy od N73 (Symbian 3 gen.) Obsługa wygodna. Wszystko da się obsłużyć paluchem (nie rysikiem). Pisanie smsów - żaden problem. A nawet lepiej niż w ostatnich modelach Nokii, gdyż na ekranie wyświetla się duża klawiatura numeryczna, w którą można o wiele lepiej trafić niż w normalną małą klawiaturę. I przede wszystkim to dalej Nokia, czyli cholernie prosta obsługa. Jestem zadowolony i mogę szczerze polecić.
kiciafirerek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 5800 dobry wybor Ja prawie mam N97 kupiłem i podczas pierwszego ladowania telefon nie naładował sie na maksa :/ oddana do naprawy
bintom Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A co sądzicie na temat SE C902 Dobry znajomy ma coś takiego, ale nie poleca. Potrafi się wyłączyć, albo stracić zasięg (pomimo , że na wyświetlaczu niby jest ok ) Może to tylko sporadyczny przypadek, ale warto popytać sie dalej
arczi900819 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No ja właśnie tak gadałem to z kolei znajomy nie narzeka, mówi ze wszystko spoko. W miarę fajny fonik a mam okazję kupić w b.dobrym stanie za 450 i nie wiem czy się w to pchać, bo jak kupic goofno to wole sobie dać spokój
A-rek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 koledzy a co sadzicie o Samsungu Avila s5230? mial ktos z was z nim do czynienia?
Voucher Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 koledzy a co sadzicie o Samsungu Avila s5230? mial ktos z was z nim do czynienia? No właśnie, co powiecie o tym telefonie? Zastanawiam sie czy wziąć Avile czy moze SE C510...
kiciafirerek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ja mam N97 juz przywyklem jest super polecam ale nie wiem czy nie zmienie ma wejsc niedlugo nokia N900
soolek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Avila - dla mnie to kolorowa zabawka dla nastolatek. Bawiłem się nim chwilę i wogóle mi nie leży. No ale ja jestem wierny Nokii i jakoś do innych nie mogę się przekonać.
nike21 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 tez od 3 dni bawie sie 5800XM. telefon jest super, prosty w obsludze, jesli ktos juz mial do czynienia wczesniej z symbianem to pozna ten telefon w 15 min. szczerze polecam
sokolnh Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 koledzy a co sadzicie o Samsungu Avila s5230? mial ktos z was z nim do czynienia? moja dziewczyna ma taki całkiem spoko, ale brakuje w nim rysika i przewijanie kontaktów strasznie wkurza ja po tych wszystkich kolorowych, dotykowych zabawkach wracam do 6310i pancerny telefon i bateria trzyma 7 dni a nie jeden
lapek85 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 a ja polecem nokie e52, mała, zgrabna, wytrzymała, na wypasie np. gps, wi-fi, a co najważniejsze bateria trzyma długooooo w niektórych artukułach mozna doczytać, ze bateria trzyma nawet 30dni
Rekomendowane odpowiedzi