karol19702 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 koledzy jak uratować odklejającą się podsufitkę w sedanie
Nurek_bagieNNy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 pinezkami Tak na serio to w przedliftach baaardzo często robił się baldachim z podsufitki, sam miałem ten sam problem więc z doświadczenia powiem Ci tak - kompletny sufit z lifta można czasem wyrwać w dobrych pieniądzach, ja za cały zestaw dałem chyba 200zł (na dodatek był w aucie także miałem przyjemność ściągać go samemu). Jest trochę rzeźbienia a efekt jest dużo więcej wart niż te pieniądze.
karol19702 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 dzięki ale coś prost czego może jakis dobry klej i strzykawka
maddict Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 mozesz sprobowac podkleic ale trzeba zastosowac specjalny klej ktory nie zostawi zadnych sladow. oczywiscie efekt nie bedzie piorunujacy, najelpiej dorwac cos z powypadkowego
karol19702 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 no cóż pozostaje wymiana na inną -dziekuje i do usłyszenia
Kazuki Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Poszukaj w mieście tapicera powinien Ci pomóc, a jak nie to poszukaj czy masz znajomego handlarz aut, on na pewno wyśle Cie do kogoś kto Ci to podklei
Rekomendowane odpowiedzi