Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czy pasuje podłokietnik od B6 do B5 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, Mam pytanko tak jak w temacie. Czy pasowało by zamontowanie podłokietnika do mojej A4 B5 od VW pasat B5 i czy zamontowanie podłokietnika z tunelem by pasowało czy tylko sam podłokietnik (jeśli by pasował) z góry wielkie podziękowanie.

To był post założony wcześniej i żeby nie zakładać nowego postanowiłem wykorzystać już ten zmieniając temat dla jasności. Głownie mi chodzi o to czy podłokietnik o A4 B6 pasował by do mojej B5??

Opublikowano

Witam serdecznie, Mam pytanko tak jak w temacie. Czy pasowało by zamontowanie podłokietnika do mojej A4 B5 od VW pasat B5 i czy zamontowanie podłokietnika z tunelem by pasowało czy tylko sam podłokietnik (jeśli by pasował) z góry wielkie podziękowanie.

Tylko sam podlokietnik, ja sam mam taki z paska b5 i pasuje plug&play, tylko ze wiadomo ze te od audi byly leprze wiekrze i nietrzeszczaly, bo te od paska trzeszczą jak caly pasek hehehe

Opublikowano

Tylko sam podlokietnik, ja sam mam taki z paska b5 i pasuje plug&play, tylko ze wiadomo ze te od audi byly leprze wiekrze i nietrzeszczaly, bo te od paska trzeszczą jak caly pasek hehehe

to potwierdzam. sa gorszej jakosci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Soeki ze tak troszke nie w temacie ale orientujecie sie moze czy podlokietnik z audi b7 podejdzie do b5??

Opublikowano

Soeki ze tak troszke nie w temacie ale orientujecie sie moze czy podlokietnik z audi b7 podejdzie do b5??

Nie

Opublikowano

ja z nienacka zapytam (bo chcę kupić) czy ktoś ma namiary na niepotrzebny :) podłokietnik bo przydałby mi się w mojej B5 mogę wymienić się za telefon pokładowy :tongue4:

Opublikowano

czyli taki podłokietnik http://www.allegro.pl/item524242333_podlokietnik_vw_passat_b5_1996_2000.html

podejdzie do a4 avant ? bo facet w sklepie nie wie czy na 100%

nawet jesli - nie chcesz tego wkladac do siebie :no:. z daleka widać, że jakoscia nie grzeszy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://allegro.pl/item525830954_podlokietnik_passat_b5_i_audi_a4_wszystkie_kolory.html

ja kupiłem z tej aukcji podłokietnik i szczerze mówiąc nie jestem zadowolony

- podłokietnik w porównaniu do orginału jest wyraźnie mniejszy

- elementy mechanizmu do podnoszenia klapki i regulacji położenia podłokietnika są osadzone byle jak i dziwnie odstają co bardzo razi w oczy i psuje wygląd urządzenia

- po zamontowaniu mocowania aluminiowego (stopki) okazało się że nie jestem wstanie otwierać ani zamykać tylnej popielniczki co przepełniło czarę goryczy , po chwilowym zadowoleniu z nowego "urządzenia"

Opublikowano

http://allegro.pl/item525830954_podlokietnik_passat_b5_i_audi_a4_wszystkie_kolory.html

ja kupiłem z tej aukcji podłokietnik i szczerze mówiąc nie jestem zadowolony

- podłokietnik w porównaniu do orginału jest wyraźnie mniejszy

- elementy mechanizmu do podnoszenia klapki i regulacji położenia podłokietnika są osadzone byle jak i dziwnie odstają co bardzo razi w oczy i psuje wygląd urządzenia

- po zamontowaniu mocowania aluminiowego (stopki) okazało się że nie jestem wstanie otwierać ani zamykać tylnej popielniczki co przepełniło czarę goryczy , po chwilowym zadowoleniu z nowego "urządzenia"

kupiłem podobny podłokietnik ale w cenie 150zl jakaś wyprzedasz była :wink4: co do jakości wykonania nie miałem żadnych zastrzeżeń natomiast zgadzam się z kolego co do aluminiowej łapy po zamontowaniu nie dało się otworzyć popielniczki :no: wystarczył pilnik 3 pociągnięcia po starej łapie i spasowało idealnie popielniczka sie otwiera bez kłopotu a podłokietnik się prezentuje bardzo ładnie :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak w temacie.

Opublikowano

Niemyslal ktos juz nad tym zeby do a4 wlozyc podlokietnik z tunelem ale do ręcznego z Paska FL, niby wszystko takie same ale w FL jest duzo fajniej ;)prawie jak w a6

• 2 lata później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podłączam się do w/w pytania! :)