loco87 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam Oto strona mojego ojca www.kuk-stanislaw.pl Chciałbym ją jakoś wypromować. Macie jakieś pomysły ? Nie wiem w jaki sposób się to robi.... Stary zna się na robocie i chciałbym mu jakoś pomóc aby strona miała szanse jakoś zainstnieć.
Gość sector Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Proponuje powiększyć asortyment o okna i rolety zew. - możemy nawiązać współpracę - szczegóły do ustalenia - obsługuję tylko firmy ( korzystne warunki i terminy realizacji) itd Od siebie proponuje zareklamować się na jakiś lokalnych małych targach budowlanych . porozdawać ulotki i wizytówki z reklamą strony www Co roku wystawiam się w Gliwicach ( małe targi , ale zasięg mają duży) kilka tyś ludzi zawsze przyjdzie . Spewnością to jest lepsze od roznoszenia ulotek po blokowiskach - gdzie 90% idzie do kosza , a z 10% będzie paru marnych klientów Na targi przychodzą ludzie konretniej zainteresowani tematem - a szczególnie będą to osoby które chcą remontować dom , a nie jakieś małe m-2. W budowlance siedzę od 95r. - targi są najlepszym sposobem na kontakt z klientem ( pamiętaj lokalne targi) Zapraszam do współpracy
loco87 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Słuchaj ale starszy jest w zasadzie sam (wiadomo z podbicia ma ludzi który moze zaufac). Moj ojciec to perfekconista i nie moze patrzec na pewne czasem nawet male niedociagniecia innych pracowników. Wyszło jak wyszło że raczej jest zainteresowany wykończeniem mieszkań i domków jednorodzinnych. Jeżeli na taką skalę można równierz występować na targach....to czemu nie ale wydaje mi sie (choc nie ejstem w temacie) że w takim miejscu raczej występują większe firmy . Współpraca zawsze ale proszę wziąść pod uwagę że "firma" : jest jednoosobowa (strasznie trudno ojcu znalesc fachowca odpowiedzialną osobę znającą sie na tym co robi)
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dajcie sobie takie hasło : Przyszedł kryzys i wszystko jebło... oprócz naszych domów :decayed:
Gość sector Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 loco87 - właśnie ci proponuję pełną obsługę - czyli pomiar - montaż i servis .( o nic się nie martw) Jęśli ojciec ma firmę jednoosobową - to się cieszę , bo z deweloperami nie rozmawiam . Mogę dołożyć moje zdjęcia do waszej stronki plus opisy - jeśli się zgadzacie na współpracę postaram sie wypoziomować waszą stronę w necie . Sam mam stronę www w innej branży - ( wpisz na google - hasło - " tania biżuteria " ) znajdziesz mój login na 4 miejscu z waszą stronką mogę postarać się coś zrobić podobnie .
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dajcie sobie takie hasło : Przyszedł kryzys i wszystko jebło... oprócz naszych domów :decayed: :polew:
OLO_GDA Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 jak firma jednoosobowa i skala przedsiewziecia mala to nie ma sensu pozycjonowac sie w googlach... najwazniejsze zeby odnosniki do strony znalazly sie w lokalnych serwisach informacyjnych ..na pewno sa jakies takie niby gazetki internetowe... do tego wszelkie mozliwe portale branzowe. katalogi na wp onecie i reszcie ... bo tak naprawde chodzi tylko o to zeby klient ktory ot tak szuka po necie wykonawcy trafil na Wasza strone... a ze zasieg lokalny to nie ma sensu kombinowac za duzo...
loco87 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 dokladnie o takie info mi chodzi. Czyli co marketing szeptany tak ? ok
GILI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nas jest pięciu i większość robót wykonujemy ''z polecenia" w promieniu 10-20km.ok.40% działalności jest wynikiem długoletniej współpracy z innymi firmami z branży o innym profilu.Osoba ,która jest perfekcjonistą zawsze znajdzie miejsce w budowlance
loco87 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Starszy miał keidyś ludzi ale nie wytrzymał świecenia oczami itp. Od 20lat wszystko z polecenia. A miałbyś ochote na dołączenie do partnerów GILI ? Bo nie wiem czy dalej jesteś zainteresowany. Sector możesz jaśniej ? Nie wiem co wspólnego ma bi zuteria z kafelkami.... Ja cały czas myśle aby dołączyć partnerów do stronki w osobnej zakładce ale żeby dodawać czyjeś zdjęcia do galeri ? To jakaś bzdura pierwsze słysze.
Gość sector Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 loco87 mam dwie firmy jedna - z biżuterią , druga budowlana . A zdjęcia na waszej stronie proponuje tylko tymczasowo aby mieć jakąś reklamę potem swoje klikniecie i tyle Współpraca z Gili niema problemu - szukam tylko konkretnych partnerów tzn fachowiec aby wiedzial co chce i mi głowe nie zawracał roletą materiałową do jednego okna :>
GILI Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Gili mieszka i pracuje na drugim końcu Polski ....w takim przypadku trudno o współpracę w branży budowlanej
Gość sector Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gili mieszka i pracuje na drugim końcu Polski ....w takim przypadku trudno o współpracę w branży budowlanej GILI okna wysyłam do Niemiec i się da więc do ciebie będzie jeszcze łatwiej :>
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gili mieszka i pracuje na drugim końcu Polski ....w takim przypadku trudno o współpracę w branży budowlanej GILI okna wysyłam do Niemiec i się da więc do ciebie będzie jeszcze łatwiej :> Podeślij mi ofertę Zobaczymy ,może się coś wymyśli ,bo zrobi na pewno
Rekomendowane odpowiedzi