spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam!! Proszę o analizę logów: statyczny 000 2 x dynamiczny 003 statyczny 003 2 x dynamiczny 011 statyczny 004
Yaqb Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jak na moje oko to przeplywka ( lub brudny filter) i lekko przycinajace sie kierownice
spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jak na moje oko to przeplywka ( lub brudny filter) i lekko przycinajace sie kierownice z przepływką się zgodzę, filtr wymieniony a kierownic w 1Z nie ma
mcm Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 wrzuć 000 BS bo chyba kąt wtrysku masz za niski, a przepływka leży jeśli filtr wymieniony
Yaqb Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 spetsnaz caly czas sie jeszcze ucze hehe
spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 wrzuć 000 BS bo chyba kąt wtrysku masz za niski, a przepływka leży jeśli filtr wymieniony 000 na BS jest w pierwszym jpegu, ale kąta nie będę zmieniał bo pali na dotyk. Da coś wyczyszczenie przepływki czy kupować nową?_________________________________________________ spetsnaz caly czas sie jeszcze ucze hehe luzik
spanky Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 zrob jeszcze 008 .... zobacymy jak bardzo obcina gnoj ...
spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 zrob jeszcze 008 .... zobacymy jak bardzo obcina gnoj ... fura zimna w garażu a ja już ciepły w domu, dziś za kółko już nie siadam, dokleję rano po przyjeździe do roboty 008 dynamiczne. Spanky jak wg Ciebie z przepływką?? Czyścić, czy nową?
spanky Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 zrob jeszcze 008 .... zobacymy jak bardzo obcina gnoj ... fura zimna w garażu a ja już ciepły w domu, dziś za kółko już nie siadam, dokleję rano po przyjeździe do roboty 008 dynamiczne. Spanky jak wg Ciebie z przepływką?? Czyścić, czy nową? najpierw czyscic ... nowa zawsze zdazysz kupic ....
Rekomendowane odpowiedzi