aras86 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam, Mam szybkie pytanie, czy jak serwisowałbym samochód w serwisie ww. marek, historia będzie zapisywana w bazie Audi? Czy VW Group ma wspólną "bazę"? Pozdrawiam
simon__75 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Z tego co mi powiedziano przy wymianie rozrządu w Skodzie.....to historia tej wymiany będzie jedynie u nich.... :/ Myślę że podobnie będzie z innymi tematami :/ aleeeee mogę się mylić
soolek Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Kolega wyżej ma rację. Rozdzielają się jak mogą, pomimo że ogrom części tych samych, to aktualnie w Skodzie nie znajdziesz części do np. Seata. Nawet numery filtra oleju Ci nie sprawdzą. Widzą tylko i wyłącznie swoje.
mirek31071977 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 To musiało coś się zmienić. 2 lata temu jak szukałem auta to byłem w serwisie VW gdzie jeździmy ze służbowymi.Koleś obejrzał mi historię Polo żony ale również A4,którym byłem wtedy zainteresowany.I powiedział,że nie ma problemu z dalszym sprawdzaniem.Jak będę miał VIN to "walić jak w dym"
cabanmat Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Też tak słyszałem... że serwis nie pójdzie do bazy Audi
Rekomendowane odpowiedzi