zapamietajnick Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Po malych, wrzesniowych przygodach czas na calkowicie nowy tył. Graty juz zebrane. Zostalo tylko wszystko poskladac [emoji41]Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
chorche Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 witam,fele idealnie pasuja pod kolor auta,i pod styl USA,owiele lepiej bez trzech paskow ,powodzenia pzdr 1
zapamietajnick Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Po strzale ktory dostalem czas na naprawy. Byle do wiosny [emoji113]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 witam,fele idealnie pasuja pod kolor auta,i pod styl USA,owiele lepiej bez trzech paskow ,powodzenia pzdrZawsze cos swiezego. Traz jak poskladam auto moze cos nowego wpadnie. Kilka pomyslow juz mam tylko nie wiem o wybrac [emoji41]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mala przymiarka na 2018 [emoji41] Jeszcze troche i wyjedzie w finalnym wydaniu [emoji41]Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 [emoji41]Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Grzyb01 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Felgi prezentuje się świetnie ?? W ubiegłym roku na przeglądzie diagnosta się do mnie przyczepil ze mi felgi wystaje poza obrys auta ?? będę musiał w tym roku stoczyć dystans żeby mi się koło trochę schowało do środka.
zapamietajnick Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 Felgi prezentuje się świetnie [emoji16][emoji16] W ubiegłym roku na przeglądzie diagnosta się do mnie przyczepil ze mi felgi wystaje poza obrys auta [emoji16][emoji16] będę musiał w tym roku stoczyć dystans żeby mi się koło trochę schowało do środka. Ja musze jezdzic do zaprzyjaznionej stacji.. Tylko tam mi podbijaja. Wystajace kola.. Obrysowki, czerwone lampy.. Za to nie chca podbijac Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka 1
zapamietajnick Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 Kolejny element ukladanki [emoji117]Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 #2Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Gac3k Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 OOOo trafiłem w temat. Moja klapa koroduje w kilku miejscach (małe parchy). Dużo jest zabawy z demontażem ? Ty masz nową klapę USA z tego co widzę i będziesz dopiero zakładał tak?
zapamietajnick Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 OOOo trafiłem w temat. Moja klapa koroduje w kilku miejscach (małe parchy). Dużo jest zabawy z demontażem ? Ty masz nową klapę USA z tego co widzę i będziesz dopiero zakładał tak? Co do demontazu to tak: dam sciagalem boczek itd. Dodatkowe swiatlo stop jest nie do wyjecia. Albo peka albo sie rozwarstwia wiec tutaj raczej nie uratujesz. Sama klape sciagal i zakladal mi lakiernik. Ale zrobil to w 15min wiec raczej roboty duzo nie ma Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Gac3k Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 7 godzin temu, zapamietajnick napisał: Co do demontazu to tak: dam sciagalem boczek itd. Dodatkowe swiatlo stop jest nie do wyjecia. Albo peka albo sie rozwarstwia wiec tutaj raczej nie uratujesz. Sama klape sciagal i zakladal mi lakiernik. Ale zrobil to w 15min wiec raczej roboty duzo nie ma Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka Dzięki. Na wiosnę będę rwał moją klapę, czyścił i ocenię czy wymiana na inną czy malowanie. Pięknie wygląda ta USA
zapamietajnick Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 Fajnie działasz. Mi się adidas podobał [emoji4]Dzieki [emoji123] teraz wpadl maly problem z turbo... Do tego okazalo sie ze zderzak ktory mam zrobiony i pomalowany nie jest od avanta... I znowu robota sie przedluzy Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 Dzięki. Na wiosnę będę rwał moją klapę, czyścił i ocenię czy wymiana na inną czy malowanie. Pięknie wygląda ta USA Jesli masz tylko bable to raczej malowanie. Jak juz cos grubszego to lepiej wymienic Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 2/3 [emoji91]Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Sezon mozna uznac za otwarty. Plan na 2018 zrealizowany w 90pro. Jeszcze tylko kilka detali oraz poprawa spasow. [emoji48][emoji48][emoji48]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Frond Side Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 miodzio i nawet klapa wygląda jak byś wgniecenia przełożył ze starej
zapamietajnick Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 miodzio [emoji4] i nawet klapa wygląda jak byś wgniecenia przełożył ze starej [emoji3] Tak sie odbilo.. wiec wgniecen nie ma...Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi