Wojtek Ludew Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam, Otóż, mam dwa problemy: 1. Związany ze światłami przednimi. 02770 - Headlight Swivel Module; Right 003 - Mechanical Failure - MIL ON Freeze Frame: Fault Status: 11100011 Według kodu jeżeli dobrze rozumiem chodzi o prawą lampę (po stronie pasażera) natomiast mi nie skręca do końca lewy Xenon. Skąd ta rozbieżność? I chodzi o moduł skrętu? Po odpaleniu auta, Xenony skręcają lewo prawo i się poziomują, lewy Xenon ma dużo mniejszy zakres pracy niż Prawy. Sądzę, że właśnie lewa lampa jest uszkodzona? W prawej jakimś cudem nie mam śruby regulacyjnej góra dół, przez co świeci mi na maksa w dół - czy jest opcja zdobycia samej śruby? 2. Chcę zakodować VCDSem Awaryjne podczas ostrego hamowania. Jako że jestem początkujący, oglądałem poradniki.. Tutaj kiedy wchodze w 09 -> 07 -> Nie mam opcji długiego kodowania/podpowiedzi. Screen w złączeniu. W jaki sposób można to porpawić?
Pablo_s-c Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 W B7 nie ma długiego kodowania, także nie zakodujesz tych awaryjek niestety.
Rekomendowane odpowiedzi