wsółek Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Pisałem w pierwszym poście że przekładałem kierownice i przy okazji tempomat dokładałem Moduł mam Q a wcześniej miałem F Edytowane 23 Lutego 2017 przez wsółek
przemo33 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Witam, Kolego sprawdź czujnik pedału sprzęgła. Odnośnie tempomatu w moim A4 B7 , nie działał po montażu , w vcds czujniki pedałów pokazywał ok , a jednak nie działał , wymieniłem czujnik pedału sprzęgła i jest teraz OK :). Pozdrawiam
wsółek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 A co Cię tknęło do wymiany tego czujnika ja nie mam żadnych objawów uszkodzenia i pod kompem pokazuje OK
sebek1093 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Chciałbym się dołączyć do tematu. Po wymianie modułu kierownicy z F na Q z tempomatem, nie działa. Sprawdzałem czujniki położenia sprzęgła i hamulca wszystko ok. Ale po wejściu w kanał 66 pisze ERROR i nie ma żadnych wartości. Co może być tego przyczyną?
Rekomendowane odpowiedzi