pawelwor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy podgrzewane wkłady lusterek (prawe małe) są takie same po I lifcie jak i po II ?? Na allegro wystawionych jest ich trochę, ale wszystkie są opisane jako 99-01 i nie wiem czy spasują do moich...
wustyle Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jezu tyle tego tu juz bylo na tem temat...
pawelwor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 jezu tyle tego tu juz bylo na tem temat... A i owszem jest, ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem... Chyba że źle szukam, to mnie popraw...
pawelwor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dobra nieważne, usuńcie to...
f16mysliwiec Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 szukaj szukaj A co ci szkodzi odpowiedziec matkooo po to forum jest , jak nieznasz odpwoiedzi to sie nieodzywaj a nie teksty było było szukaj szukaj, to sie ludziam wszystkeigo odechciewa , jak ejstes taki mily to sie wogule nieodzywaj ;/
wustyle Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 tematu lusterek nie przerabialem wiec sie nie wypowiadam ale czytalem o tym tyle, ze jestem pewien ze znajdzie w archiwum to, co go interesuje proste po to mamy opcje "szukaj" aaa i mysliwcze drogi, pisz ladnie po polsku
Rekomendowane odpowiedzi