mroz1sty Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Hej, Przedstawiam moją perełkę z którą powoli działam. Silniczek: 1.8T 150 KM Przebieg: 274500 Skrzynia: Tiptronic Instalacja gazowa: BRC Na razie udało mi się ogarnąć następujące rzeczy: - Wymiana oleju skrzynia - Wymiana oleju z 10w40 na 5w40 - Wymiana rozrządu na ori - Wymiana wszystkich filtrów - Wymiana tarcz + klocków - komplet przód i tył Za niedługo planuje: - Wstawić felgi 17'' lub 18'' - Wymienić zegary na FULL FIS - Wstawic Android CAR - wymiana na 2din - Pełna polerka i malowanie tylnch lewych drzwi Pozdrawiam
Mopek Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Jeśli planujesz 17/18" to koniecznie chociaż sprężyny sportowe albo jakiś kit. Bo 18" na 1BA wygląda przynajmniej słabo. A tak to fajnie. Powodzenia
SgtR Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Pewno słyszysz to często - wszystko spoko, tylko ta skrzynia Fajny kolor, podobny do mojego1
SwogONE Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Ta skrzynia w 1.8T moim zdaniem nie ma sensu ale powodzenia, niech służy
Rekomendowane odpowiedzi