slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Szykuje sie do wymiany zawieszenia i mam pytanie do osób, które maja to juz za sobą..., jakie śruby kupić? pewnie wiekszośc napisze, że tylko ORI i ok, tylko, że w ASO w Rzeszowie krzykneli mi ok 200 zł Wyszukałem cos takiego na allegro http://moto.allegro.pl/item521559834_sruby_wahaczy_kpl_audi_a4_a6_a8_vw_passat_b5_b6.html Warto kupic cos takiego czy to jest marnej jakości?
Wihajster Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 sa razem z wahaczami w zestawie....
slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja kupiłem komplet wahaczy bez śrub Gdybym miał wahacze i śruby to bym nie pytał :gwizdanie: Więc jak..., warto kupic to z allegro?
czaki22 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 tak ale muszisz miec pewność że sa nieuzywane
Doman13 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 200 zł śruby? Przegięcie. Kupiłbym tylko śruby a nakrętki pokleił (to nakrętki robią cenę) Ja widziałem jak mechanicy używali tych samych śrub i nakrętek, a smarowali przed montażem śruby i nakrętkę specjalnym klejem do śrub. Obawiałbym się tych śrub z aukcji bo nigdy nie wiadomo jaki to materiał. Ale wyglądają dobrze. dowiedz się kto zrobił te zamienniki, bo jeśli wujek Jasiek na tokarce to sobie odpuść.
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gdybym miał wahacze i śruby to bym nie pytał :gwizdanie: to chyba jakies kiepskie te wahacze porządna firma daje w komplecie :gwizdanie:.....
slaweq Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 to chyba jakies kiepskie te wahacze porządna firma daje w komplecie :gwizdanie:..... Kupiłem je od chłopaczka z forum, przywiezione z Niemcowni..., wiele osób je ogladało i kazdy twierdził, że są ori A śruby mam zamówione a ASO w Wawie..., 40 zł za śruby na wymiane jednej strony :gwizdanie:
Doman13 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 podaj może adres tego Aso w wawie bo 80 zł za komplet śrub to duuuuuużo taniej niż u mnie w kielcowni. Myślałem że ceny w wszystkich aso w Polsce są takie same :gwizdanie:
grabson765 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 mi osttanio oslona pod skrzynie biegow sie posypala chcialem kupic w aso bialystok bo podobno sa grubsze a ze pod silnikiem tez juz nie zabardzo to zapytalem o komplet to gosc powiedzial 900zl moj kumpel kupil komplet w aso w suwalkach za 160zl i pytanie czemu taka roznica??
czaki22 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 sławek 1 kg srub to koszt do 15 zł max
slaweq Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 sławek 1 kg srub to koszt do 15 zł max Chyba bym sie nie odważył motować wahaczy na śrubach na wage
aramis Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 sławek 1 kg srub to koszt do 15 zł max Chyba bym sie nie odważył motować wahaczy na śrubach na wage Sławku jestem pewien ze te śruby z ASO na pewno nie są produkowane przez audi. Pewnie przez jakichś chinoli. Moim zdaniem wystarczy znać rozmiar śrub i ich klasę twardości. Przecież nie są one poza tym jakieś specjalne.
Rekomendowane odpowiedzi