Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Jakie śruby do wahaczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szykuje sie do wymiany zawieszenia i mam pytanie do osób, które maja to juz za sobą..., jakie śruby kupić? pewnie wiekszośc napisze, że tylko ORI i ok, tylko, że w ASO w Rzeszowie krzykneli mi ok 200 zł :shocked:

Wyszukałem cos takiego na allegro http://moto.allegro.pl/item521559834_sruby_wahaczy_kpl_audi_a4_a6_a8_vw_passat_b5_b6.html

Warto kupic cos takiego czy to jest marnej jakości?

Opublikowano

sa razem z wahaczami w zestawie.... :cool1:

Opublikowano

Ja kupiłem komplet wahaczy bez śrub :cool1: Gdybym miał wahacze i śruby to bym nie pytał :gwizdanie:

Więc jak..., warto kupic to z allegro? :)

Opublikowano

tak ale muszisz miec pewność że sa nieuzywane

Opublikowano

200 zł śruby? Przegięcie. Kupiłbym tylko śruby a nakrętki pokleił (to nakrętki robią cenę)

Ja widziałem jak mechanicy używali tych samych śrub i nakrętek, a smarowali przed montażem śruby i nakrętkę specjalnym klejem do śrub.

Obawiałbym się tych śrub z aukcji bo nigdy nie wiadomo jaki to materiał. Ale wyglądają dobrze.

dowiedz się kto zrobił te zamienniki, bo jeśli wujek Jasiek na tokarce to sobie odpuść.

Opublikowano

Gdybym miał wahacze i śruby to bym nie pytał :gwizdanie:

to chyba jakies kiepskie te wahacze :tongue4: porządna firma daje w komplecie :gwizdanie:..... :cool1:

Opublikowano

to chyba jakies kiepskie te wahacze :tongue4: porządna firma daje w komplecie :gwizdanie:..... :cool1:

Kupiłem je od chłopaczka z forum, przywiezione z Niemcowni..., wiele osób je ogladało i kazdy twierdził, że są ori :cool1:

A śruby mam zamówione a ASO w Wawie..., 40 zł za śruby na wymiane jednej strony :gwizdanie:

Opublikowano

podaj może adres tego Aso w wawie bo 80 zł za komplet śrub to duuuuuużo taniej niż u mnie w kielcowni.

Myślałem że ceny w wszystkich aso w Polsce są takie same :gwizdanie:

Opublikowano

mi osttanio oslona pod skrzynie biegow sie posypala chcialem kupic w aso bialystok bo podobno sa grubsze a ze pod silnikiem tez juz nie zabardzo to zapytalem o komplet to gosc powiedzial 900zl :shocked: moj kumpel kupil komplet w aso w suwalkach za 160zl i pytanie czemu taka roznica??

Opublikowano

sławek 1 kg srub to koszt do 15 zł max

Opublikowano

Chyba bym sie nie odważył motować wahaczy na śrubach na wage :wink4:

Opublikowano

Chyba bym sie nie odważył motować wahaczy na śrubach na wage :wink4:

Sławku jestem pewien ze te śruby z ASO na pewno nie są produkowane przez audi. Pewnie przez jakichś chinoli.

Moim zdaniem wystarczy znać rozmiar śrub i ich klasę twardości. Przecież nie są one poza tym jakieś specjalne.