lukep Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 dokladnie, ale wolalem sie upewnic myslalem ze moze maja szersza dupe i moga nie wskoczyc ale juz niewazne dzieki za info
fenix185 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 tak sie wtronce bo niechce otwierac nowego tematu ale czy od A6 C5 avant do B5 avant da rade wcisnac fotele bo ostatnio z kolega mierzylem tylnia kanape i jest taka sama szerokoscia strasznie napalil sie na moje fotele ale nie wiem czy wejda mu one czy ktos widzial taka operacje ??
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jak rozłozysz tylną kanape to wejdą na bank, nawet jeszcze silnik tam upchniesz jak dobrze pokombinujesz A tak poważnie to na moje są całkiem inne mocowania, jest inna płyta podłogowa więc nie bedzie pasić. Ps. nie daje rady
fenix185 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 ok thx tez mi sie tak wydaje A6 jest szersze od A4 ale on sie uparl dopasowywac wiec jak mu sie uda :polew:to dam wam znac
scrat Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 A co powiecie na temat przekładki foteli z B8 do B7? Widziałem już kilka takich kompletów na allegro i ebay'u... :gwizdanie:
60thPlace Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 poc przekladac fotele kiedy sa niemalidentyczne?%-)
peter22 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 po to ze jak masz zwykłe a chcesz wsadzic na s-line to wiadomo czym nowsze tym lepsze
AndyN Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wszystko pasuje, potwierdzam Na VAGu nie ma błędów poduszek bocznych? Plug'n'Play pod względem elektryki?
malik Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wszystko pasuje, potwierdzam Na VAGu nie ma błędów poduszek bocznych? Plug'n'Play pod względem elektryki? Błędów nie będzie bo kostki są identyczne. Kluczowe jest oczywiście podłaczanie wszsytkiego bez kluczyka w stacyjce a najlepiej z odłączonym aku. Wątpliwości są jednak jeśli chodzi o kompatybilność dwufazowego systemu w B7 z jednofazowym systemem w B6. Dotyczy to wszsytkich poduszek nie tylko tych w fotelach. Wąski, piszesz, że strzelałeś poduszkami na giełdzie. Czy możesz potwierdzić działanie takiej konfiguracji: czujnik B6 -> poducha B7?
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no własnie przydała by sie taka informacja
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pasuje bez problemu.Potwierdziłem to u dwóch niezależnych osób
Rekomendowane odpowiedzi