Karas3105 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam, wymieniłem licznik bo stary przestał już praktycznie działać. Założyłem zakupiony wszystko fajnie działa (nawet nowe funkcje sie pojawily) tylko niestety przebieg jest znacznie większy niz na moim poprzednim. Zbliża mi się przegląd i tam wpisują przebiegi, nie chciałbym żeby teraz wpisali ponad 150tys większy niz w poprzednim roku. Jest możliwa zmiana za pomocą VCDS lub innego programu? Kabel diagnostyczny posiadam z Viakena. Samochód jest z 97roku licznik full fis bez immo w liczniku. Kiedyś znalazłem jak to zrobić ale niestety to było dość dawno i nie pomyślałem że może mi się przydać do czegoś.
zwalowy Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 kulwa handlarzyki kreca kazde auto a tu normalny obywatel ma z tym problem...ehhh moze faktycznie udaj sie do jakiegos frajera z komisu i popros o przekrecenie licznika?:D:D:Dza powiedzmy flaszKJe:D
Karas3105 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 <b>zwalowy</b> No tylko wszyscy wiedzą że oni cofają lecz wątpie by ktoś nieznajomy to zrobił za flaszke.
cronix Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Vcds nie zrobisz. Skąd jesteś? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Karas3105 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) 5 godzin temu, cronix napisał: Vcds nie zrobisz. Skąd jesteś? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka To czym zrobić? Jestem z Jastrzębia-Zdroju woj. Śląskie Edytowane 1 Marca 2017 przez Karas3105
whyse Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 szkoda że cofanie licznika w polsce nie jest karane
cronix Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 To czym zrobić? Jestem z Jastrzębia-Zdroju woj. ŚląskieNp Digiprog. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
cronix Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Dnia 1.03.2017 o 17:11, whyse napisał: szkoda że cofanie licznika w polsce nie jest karane No szkoda
Rekomendowane odpowiedzi