Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6] Tylne lampy LED - przyciemnienie góry - Jaki kolor?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , jako iż posiadam LEDy by HK :decayed: i denerwuje mnie strasznie wieśniacki chrom w miejscu migaczy...to zastanawiam się , włąsciwie to podjąłem już decyzję że chce to przyciemnić. Moje pytanie , na jaki kolor? w grę wchodzi czarna lub czerwona opcja , czyli delikatna czarna góra i dół czerwony czy cała lampa na czerwono?

Już rozkminiłem że do czerwonej lampy wytarczy kupić zielone żarówki migacza (by Peugeot) i świeci wtedy przepisowo na ładny pomarańcz :naughty:

Lampa w wersji by remiza wygląda tak:

dsc0429hv2.jpg

dsc0374dh7.jpg

dsc0354wc6.jpg

dzięki za pomoc...

ja się skłaniam ku opcji całej czerwonej lampy.

proszę moda o założenie ankiety

1. czarno-czerwona

2. cała czerwona

Ps. będę przyciemniał lakierem Motip

Opublikowano

Chyba ładniej by było w opcji 1 :mysli:

Opublikowano

OF COURSE 1 :naughty:

Opublikowano

OF COURSE 1 :naughty:

:polew: artysta plastyk :decayed:

by Pablo :decayed:

78f5e389beb3a82e.jpg

Opublikowano

stawiam na CAŁĄ CzERWONĄ :)

Opublikowano

stawiam na CAŁĄ CzERWONĄ :)

też mi się wydaje że byłoby ok

Opublikowano

Trzeniu... - góra ciemna dół czerwony... - ja swoje też tak mam zamiar zrobić... - na wiosne... :naughty:

też masz te wieśniackie lampy? :naughty:

w sumie spray jest tani więc mogę zrobić 2 wersje :wink4:

Opublikowano

Wówczas byłoby lepiej wybierać :naughty:

Chociaż zapewne głosy i tak by były podzielone :mysli:

Opublikowano

Moim zdaniem wtedy ciemna gora zleje sie z ciemna karoseria samochodu i naprawde piekny ksztalt lampionow z B6 nabierze zupelnie innego wygladu (wg. mnie gorszego)[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 02:15_________________________________________________Moze to nie najlepszy przyklad ale moze Wasza wyobraznia powie Wam o co mi chodzi:

black: http://www.domki.krakow.pl/~karol/foto/albums/samochod/A4/normal_dsc00032.jpg

red: http://www.domki.krakow.pl/~karol/foto/albums/samochod/A4/normal_dsc00028.jpg

p.s. nie jest to zadna AUTOREKLAMA - dla wszystkich Wujkow Cietej Riposty :P

Opublikowano

no ja umiałem sobie to wyobrazić dlatego napisałem na samym początku że raczej na czerwono będzie lepiej :wink4:

Opublikowano

Trzeniu... - góra ciemna dół czerwony... - ja swoje też tak mam zamiar zrobić... - na wiosne... :naughty:

-ta :))) - zamówiliśmy ja w tej samej chwili... - moje leciały samolotem Twoje płynęły statkiem...- pamiętasz? - okazało się że statki pływają szybciej niż samoloty latają... :polew:

Opublikowano

-ta :))) - zamówiliśmy ja w tej samej chwili... - moje leciały samolotem Twoje płynęły statkiem...- pamiętasz? - okazało się że statki pływają szybciej niż samoloty latają... :polew:

aaaaa faktycznie , teraz sobie przypomniałem :decayed: :decayed: :decayed: hehehe , dziwny jest ten świat :kox:

Opublikowano

no ja umiałem sobie to wyobrazić dlatego napisałem na samym początku że raczej na czerwono będzie lepiej :wink4:

Zrób je na czerwono, najwyżej będziesz miał je inne niż wszyscy :tongue4:

Opublikowano

Trzeniek zdecydowanie nr 1

Opublikowano

przy jakimkolwiek innym kolorze nadwozia czarno-czerwone,

ale przy czarnym raczej całe czerwone,o zmroku góra lampy zleje sie z nadwoziem i może wyglądać dziwnie :mysli:

Opublikowano

Ogólnie to zrób np.czarną a potem zmyj jak Ci się nie spodoba i przemaluj na czerwoną / Kamil / :)

Opublikowano

dobra , zrobię na czarno a jak wyjdzie lipa to pójdzie na czerwono :kox: