Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Panowie , jako iż posiadam LEDy by HK i denerwuje mnie strasznie wieśniacki chrom w miejscu migaczy...to zastanawiam się , włąsciwie to podjąłem już decyzję że chce to przyciemnić. Moje pytanie , na jaki kolor? w grę wchodzi czarna lub czerwona opcja , czyli delikatna czarna góra i dół czerwony czy cała lampa na czerwono? Już rozkminiłem że do czerwonej lampy wytarczy kupić zielone żarówki migacza (by Peugeot) i świeci wtedy przepisowo na ładny pomarańcz Lampa w wersji by remiza wygląda tak: dzięki za pomoc... ja się skłaniam ku opcji całej czerwonej lampy. proszę moda o założenie ankiety 1. czarno-czerwona 2. cała czerwona Ps. będę przyciemniał lakierem Motip
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 stawiam na CAŁĄ CzERWONĄ też mi się wydaje że byłoby ok
krotki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Trzeniu... - góra ciemna dół czerwony... - ja swoje też tak mam zamiar zrobić... - na wiosne...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Trzeniu... - góra ciemna dół czerwony... - ja swoje też tak mam zamiar zrobić... - na wiosne... też masz te wieśniackie lampy? w sumie spray jest tani więc mogę zrobić 2 wersje
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 w sumie spray jest tani więc mogę zrobić 2 wersje Wówczas byłoby lepiej wybierać Chociaż zapewne głosy i tak by były podzielone
KERCZI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Moim zdaniem wtedy ciemna gora zleje sie z ciemna karoseria samochodu i naprawde piekny ksztalt lampionow z B6 nabierze zupelnie innego wygladu (wg. mnie gorszego)[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 02:15_________________________________________________Moze to nie najlepszy przyklad ale moze Wasza wyobraznia powie Wam o co mi chodzi: black: http://www.domki.krakow.pl/~karol/foto/albums/samochod/A4/normal_dsc00032.jpg red: http://www.domki.krakow.pl/~karol/foto/albums/samochod/A4/normal_dsc00028.jpg p.s. nie jest to zadna AUTOREKLAMA - dla wszystkich Wujkow Cietej Riposty
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no ja umiałem sobie to wyobrazić dlatego napisałem na samym początku że raczej na czerwono będzie lepiej
krotki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Trzeniu... - góra ciemna dół czerwony... - ja swoje też tak mam zamiar zrobić... - na wiosne... też masz te wieśniackie lampy? w sumie spray jest tani więc mogę zrobić 2 wersje -ta )) - zamówiliśmy ja w tej samej chwili... - moje leciały samolotem Twoje płynęły statkiem...- pamiętasz? - okazało się że statki pływają szybciej niż samoloty latają...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Trzeniu... - góra ciemna dół czerwony... - ja swoje też tak mam zamiar zrobić... - na wiosne... też masz te wieśniackie lampy? w sumie spray jest tani więc mogę zrobić 2 wersje -ta )) - zamówiliśmy ja w tej samej chwili... - moje leciały samolotem Twoje płynęły statkiem...- pamiętasz? - okazało się że statki pływają szybciej niż samoloty latają... aaaaa faktycznie , teraz sobie przypomniałem :decayed: hehehe , dziwny jest ten świat
Dibo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no ja umiałem sobie to wyobrazić dlatego napisałem na samym początku że raczej na czerwono będzie lepiej Zrób je na czerwono, najwyżej będziesz miał je inne niż wszyscy
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 przy jakimkolwiek innym kolorze nadwozia czarno-czerwone, ale przy czarnym raczej całe czerwone,o zmroku góra lampy zleje sie z nadwoziem i może wyglądać dziwnie
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ogólnie to zrób np.czarną a potem zmyj jak Ci się nie spodoba i przemaluj na czerwoną / Kamil /
miguel. Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 mnie tam sie podoba tak jak jest ale jeśli koniecznie chceszz zmianiać to tylko 1
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dobra , zrobię na czarno a jak wyjdzie lipa to pójdzie na czerwono
Rekomendowane odpowiedzi